Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Stavební firma. Výstavba, oprava, rekonstrukce: - rodinné domy - chodníky, komunikace, parkoviště. Práce: - zemní, výkopové - ořezy a kácení stromů - autodoprava - práce vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, prodej: - písek, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Služby - autodoprava nákladní - zemní práce - stavba a rekonstrukce lesních cest - řezání betonu a asfaltu.

Služby: - nákladní autodoprava - zemní a výkopové práce - demolice - hutnění

Nákladní doprava vnitrostátní. Zemní práce. Ubytovna. Pronájem rodinných domů.

Práce: - výkopové - demoliční - pokládka zámkové dlažby - zateplování - inženýrské sítě

Práce, řemesla: - zednické - elektrikářské - zámečnické - výkopové práce - vodoinstalace - topenářství

Nabízíme zemní a výkopové práce, demolice, čištění a hloubení příkopů, potoků. Přípravné práce pro stavby, výkopy základů, bazénů, jezírek a čističek. Terénní úpravy pozemků. Dále zajišťujeme kontejnerovou dopravu, dovoz písku, štěrku, betonu. Odvoz stavební sutě a zeminy.

Dopravní a inženýrské stavitelství. Výstavba, realizace: -silnice, dálnice, chodníky, komunikace -odstavné plochy -parkoviště -železniční vlečky -kanalizace, vodovody -skládky -zemní a bourací práce.

Služby: -kontejnerová doprava Práce: -zemní

Činnost: - zemní práce - výstavba inženýrských sítí - výstavba chodníky, parkoviště

Práce: - stavební - zemní - zednictví

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -plynovody a domovní přípojky. Držitel certifikátu systému řízení jakosti dle EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Stavební firma FIMRstav s.r.o. se sídlem v Březové u Sokolova provádí kompletní stavební práce, včetně inženýrských sítí a zemních prací. Stavební práce, výstavba: - bytová i nebytová výstavba - stavební rekonstrukce, koupelny, bytová jádra - stavebně řemeslné práce - fasády - zemní práce - zednické práce - inženýrské sítě. V oboru ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - drobné zednické práce - výkopové a zemní práce.

Zemní a stavební práce: -zakládání staveb -pilotáž, mikropiložáží -zemní práce -rekonstrukcemi a budováním komunikací -stavby přípojek plynových, vodovodních, elektrických i jejich dálkových vedení -odbahnění (rekultivace) vodních ploch a toků -stavby bytových a průmyslových objektů -demolice staveb.

Stavební, dopravní a obchodní společnost. Držitel certifikátu systému jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a Certifikátu systému environmentálního managementu ČSN EN ISO 14001:2005. Demolice, odvoz suti, zemní práce. Stavby: -inženýrské sítě -silnice a zpevněné plochy -železniční vlečky. Nakládání s odpady vč. nebezpečných. Recyklace: ...

Služby: - zemní práce - demolice, bourací práce - nákladní autodoprava

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej autodílů - nákladní autodoprava - zemní práce

Stavební společnost - bytová výstavba - dodávka staveb - rekonstrukce a revitalizace budov - zemní a výkopové práce.

Nákladní doprava Dodávka - stavební materiál. Zemní práce Stavby a jejich odstraňování Stavba - kanalizační a vodovodní systémy.

Montáž - těsnění a žaluzií. Ubytování. Zemní práce.

Nabídka zemních prací a stavebních materiálů. Zajistíme: - dodávka zemních prací - demolice - prodej stavebního materiálu - prodej sypkých materiálů - prodej maltových směsí HASIT - prodej stavební chemie MAPEI - doprava - údržba zeleně - likvidace stavebních odpadů.

Služby: - údržba zeleně - lesnické práce - zemní práce - demolice - rekonstrukce - zednické práce - malířské, natěračské, lakýrnické práce