Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Kompletní zemní práce: -odbahňování rybníků -terénní úpravy a skrývky -čištění stok a vodních toků -výstavba venkovních vodovodů, kanalizací -práce v málo přístupných terénech.

Služby: -vrtané studny -vrty pro tepelná čerpadla -prodej a montáž čerpadel -zemní práce -vrty pro geologický průzkum -těžební činnost.

Podnikatel Ing.Karel Štolba se sídlem ve Skalné se především zabývá zemními a stavebními pracemi. Naše stavební firma nabízí zemní a stavební práce. Provádíme kompletní stavbu od výkopu základů až po dokončovací stavební práce. Především působím působíme v Plzeňském a Karlovarském kraji. Postavíme rodinný dům od 1, 2 milionu korun a kromě ...

Zemní práce-odbahňování rybníků, čištění stok a lesních linek, základové desky o pod. výroba palivového dřeva

Stavební práce - bourací práce technologických zařízení se zaměřením na znovuvyužití odpadů - demolice stavebních objektů, - práce nakladače UNC, LOCUST (kladivo), - řezání ocelových konstrukcí - zemní práce - lešení - instalace i možnost pronájmu. Recyklace odpadů. Nákladní automobilová doprava.

Montáže, výroba, servis: -elektroinstalace -hromosvody, uzemnění. Revize a projekty: -chladící a dojící zařízení -jeřáby, zdviže. Výroba rozvaděčů typů. Smluvní partner skupiny ČEZ. Prodej: -elektromateriál (celý sortiment) -montážní plošina MP 13.

Poradenství a konzultace - energetické průkazy - stavební výkresy architektonické řešení staveb - projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení - stavební dozor - měření termokamerou - inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb - prodej zemědělských komodit - prodej ...

Stavební a obchodní společnost. Zpevnění ploch, válcování betonu a další zemní práce.

Zajišťujeme: - zemní práce - výkopové práce - hloubení základů rodinných domů - hloubení základu komerčních objektů - terénní úpravy.

Práce, služby: - topenářské - plynařské - vodoinstalační - výstavba plynovodů, vodovodů, kanalizací - zemní práce - zemní protlaky do průměru 130 mm - jádrové vrtání diamantovou technikou - čerpání, vývoz a likvidace fekálií z jímek, septiků, žump - autodoprava

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - demolice - prodej kámen, písek

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny Služby: -kamionová doprava -autoservis Práce: -zemní Ubytování: -chaupa

Zemědělská společnost - výroba a prodej dopravních značek - rostliná a živočišná výroba - polní a zemní práce.

Stavební práce, projektování: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby -přístavby, nástavby -instalatérské práce.

Služby: -silniční motorová doprava nákladní -oprava silničních vozidel -oprava pracovních strojů -provoz čerpací stanice Práce: -zemní

Stavební a zemní práce. Rekonstrukce vozovek a chodníků.

Činnost: - ZEMNÍ PRÁCE – násypy, přechodové oblasti mostů, zářezy - INŽENÝRSKÉ STAVBY A KOMUNIKACE – komunikace.

Recyklace stavebních odpadů - stavební suť, stavební odpad - materiál z demolic vozovek - drcení kamenů v lomech - recyklace drážních štěrků. Stavební činnost - zemní práce - rekonstrukce vozovek a komunikací - výstavba pozemních objektů - demolice. Drcení a třídění nerostných surovin v lomech.

Doprava a komunální služby, stavební a projektová činnost.

Výkopové a bourací práce, úpravy terénu, dovoz a rozvoz sypkých materiálů.

Stavby na klíč, zemní práce, projekce a statika.

Služby, práce: - kovošrot (výkup a zpracování), - demolice a demontáž objektů, - zemní práce, - kovovýroba.

Zemní práce, vedení vody a kanalizace.

Prodej a půjčovna: - stavení stroje Práce: - zemní práce - autodoprava Pronájem: - kontejnery - rámové lešení - pojízdní hliníkové věže Recyklace suti. Likvidace odpadů.