Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Činnost: -zemní práce -realizace venkovních sportovišť -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce bytvých jader -úprava zeleně -těžba dřeva -čištění lesních porostů -oplocování objektů, pastvin, sadů a zahrad.

Služby: Stavební firma -stavební práce -výstavba nových domů, bytů a bytových jader -stavby průmyslových hal a objektů -stavby nebytových prostor a půdních vestaveb -kompletní rekonstrukce domů, bytů a bytových jader, průmyslových objektů a hal -zemní a demoliční práce -recyklace stavebního materiálu -prodej stavebního materiálu.

Montáž: - sádrokartony. Výkopové práce. Pokládka: - dlažby - obklady. Hrubé stavby. Renovace, rekonstrukce a výstavba: - bytová jádra - koupelny. Zednické práce.

Pronájem: - kráčivá rypadla. Zmní práce v těžko přístupných terénech: - práce s kráčivými rypadly. Úprava a regulace: - toky. Mulčování: - náletové dřeviny.

Zemní práce: -odbahňování rybníků, vodovodů a kanalizací, opravy i nová výstavba atd.... -autodoprava -převoz sypkých materiálů teréními sklápěčkami -opravy a čištění kanalizací bez bourání zejména prosakujících vnitřních rozvodů budov -opravy problémové techniky.

Služby-řemeslo: -stavby na klíč -občanské, průmyslové -továrny, průmyslové haly -zateplování objektů -historické objekty -rekonstrukce -opravy fasád -půdní vestavby -sádrokartony -zemní práce -doprava nákladní -IFA, valník, sklápěčka.

Provádíme stavební, truhlářské, zemní a bourací práce, stavby domů, rekonstrukce či zakládání staveb včetně projektové dokumentace.

Nákladní doprava: - odvoz suti, zeminy - doprava stavebních materiálů. Zemní práce: - úpravy a regulace vodních toků - výkopy inženýrských sítí, kanalizace - úprava terénu - zakládání zahrad. Ubytování: - pronájem chaty v údolí Vranča - tel. 605128118.

Služby: -stavební a demoliční činnost za použití vlastní techniky -bagry, nůžky, kompresory -podnikání v oblasti nakládání s odpady -podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -vedení evidencí odpadového hospodářství -vyřizování souhlasů k nakládání s nebezpečnými odpady -zpracování provozních řádů -skladování ...

Služby: -stavební práce -inženýrské stavby -průmyslové stavby -projektová činnost ve stavebnictví -rekonstrukce -tesařské práce -obklady, dlažby -zemní práce -stroje MF860, MF960 -práce jeřábem AD28.

Práce: -zemní, stavební. Služby: -nákladní doprava.

Stavba, stavební činnost: - stavební práce ve výškách - provádění inženýrských staveb - provádění bytových, občanských staveb - zemní práce - čističky odpadních vod. Půjčovna, pronájem: - stavební stroje.

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - rodinné domy (domky) na klíč - výrobní haly (hala) - průmyslová, občanská výstavba - střechy, krovy - nebytové prostory - rekonstrukce staveb, modernizace budov - stavební práce menšího rozsahu, dokončovací práce - sádrokartonové příčky - výměna oken, montáž střešních oken - ...

Jeřábové a zemní práce. Výroba a prodej ocelových vázacích prostředků. Provozovna: Kamenická 471 - OSBD 460 06 LIBEREC - Rochlice

Zemní práce. Autodoprava vnitrostátní. Stavební činnost: - prodej štěrku a kameniva - kontejnerová doprava.

Dodávky staveb občanských, bytových a průmyslových, včetně jejich rekonstrukcí a odstraňování. další práce: -zemní práce -SDK konstrukce -zámečnická a kovářská výroba -truhlářská výroba a tesařská výroba -dodávky a montáže plastových oken a dveří -lité anhydritové podlahy -zámkové dlažby

Zemní práce. Autodoprava. Stavební činnost.

Výroba, dodávka: - teplo. Kotelna K1 a K2. Služby: - údržba cest a silnic - sekání trávy - zemní práce.

Práce: -zemní a výkopové práce -terénní úpravy -odvoz zemina -štěrkování cest a příprava na zámkovou dlažbu pomocí stroje UNC-903 -demolice -příprava staveniště.

Konstrukční práce, výroba náhradních dílů a zakázková výroba strojů, prototypů a strojírenských celků. Práce: - stavební - zemní - jeřábnické - zámečnictví - kovoobrábění - práce s montážní plošinou - přípravné práce pro stavby

Mechanizace pro zemní práce, doprava, spediční činnost: -zemní práce a doprava -doprava pro stavební práce -teréní úpravy -výkop bazénů -výkopové a odklízecí práce -základy staveb -demolice -nakládka a vykládka paletového zboží -výkopové práce pro inženýrské sítě -odklízení sněhu v zímním období -přeprava sypkých ...

Voda - topení - plyn - sádrokartony - půdní vestavby - zemní práce - montáže koupelen - výstavba kachlových kamen - prodej a montáž plynových kotlů a krbových a kachlových kamen - montáž čistíren odpadních vod - montáže bazénů - rekonstrukce objektů a roubených chalup - kontejnerová přeprava - rekonstrukce kompletních ...

Stavební firma. Výroba, práce: -stavba rodinné domy na klíč -rekonstrukce, opravy domů -pokládka zámkové dlažby -terénní úpravy a zemní práce.