Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Maloobchod, prodej, oprava, servis: - tepelná čerpadla. Práce: - vrty pro čerpadla - zemní práce.

-autodoprava -stavebnictví -zemní práce -inženýrské sítě -demolice

Práce: - zemní - výkopové - demoliční.

Činnost: - provádění demoličních prací a zemích prací strojem UDS a minibagrem.

PROVÁDÍ: - úklid sněhu - demolice menšího rozsahu - zemní práce

Práce: Přípravné práce pro stavby -Ruční výkopové práce -inženýrské sítě, bazény, jímky, studny, septiky -základy na RD -rovnání terénu -demolice -zemní práce -ležaté rozvody kanalizace, vodovodu a elektrochráničky pod deskou -základové desky pro rodinné domy, garáže i průmyslové stavby -betonové patky pro terasy -přístavky a krytá ...

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Naše společnost se zabývá stavební činností - zejména rekonstrukce, bytů, domů, kancelářských prostor a jiné dle dohody. Provádíme také bourací, výkopové práce a provozujeme půjčovnu nářadí.

Služby, práce: -demoliční -výkopové -stavební -zemní -autoopravna Jihomoravský kraj -autoservis -pneuservis

Rekonstrukce domů a bytů. Výstavba domů. Práce: - zednické - instalatérské - malířské - elektroinstalační - zemní. Oblast působení - Ostrava, Bohumín, Karviná, Frýdek, Orlová, Dětmarovice.

Práce: -provádění staveb -demolice -zemní práce -likvidace stavebního odpadu -prodej recyklátu -tuzemská automobilová doprava: nákladní kontejnerová nakladače, rypadla

Stavební práce: -Rekonstrukce bytů -Rekonstrukce koupelen -Kompletní rekonstrukce bytových jader -Rekonstrukce rodinných domků -Rodinné domy na klíč -Inženýrské sítě -Opěrné zdi, ploty -Opravy, rekonstrukce a zateplování fasád -Sádrokartonářské práce -Sádrové omítky -Obkladačské práce -Dlaždičské práce -Instalatérské práce, ...

Služby: -zemní práce strojem FERMEC 965 -výkop základů, kanalizačních sítí a úprava terénu -demolice budov, bourání hydraulickým kladivem -čištění vodotečí a menších rybníků.

Prodáváme stavební materiál – stavebniny – cement, vápno, malty, cihly, tvárnice, polystyren, izolace, stropy, překlady, komíny, betonové výrobky, dlažby, panely, jímky, dále písek, drť, štěrk, zeminu, uhlí, brikety. Používáme vlastní nákladní dopravu – Tatra s hydraulickou rukou, Tatra sklápěč, Tatra návěs, Avia kontejner. Nabízíme služby ...

Služby: -poskytování technických služeb -letní a zimní údřba komunikací -opravy komunikací tryskovou metodou -strojní zametání a čistění uličních vpustí -beranidlo na zatloukání sloupků -provádí veškeré zemní a výkopové práce.

Stavba, výstavba: -inženýrské sítě: -vodovody. -odlučovače ropných látek. -kanalizece, ČOV. Práce: -zemní. -bourací.

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Služby: -zemní práce -demolice, bourací práce -příprava staveniště HTÚ -autodoprava, přeprava stavebních strojů -výkop a pokládka kanalizace inženýrských sítí.

Výroba, prodej, servis: -stavba strojů s mechanickým pohonem. Služby: -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -silniční motorová nákladní doprava -opravy motorových vozidel -opravy karoserií -montáž, opravy, údržba -zemní práce -zakládání staveb

Služby: -zemní vrty -vrtané studny -hydrogeologické průzkumné vrty -vrty pro tepelná čerpadla.

Nabízíme veškeré stavební práce: stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů, zateplení budov, fasády, omítky, zámkové dlažby, zemní a výkopové práce, lité podlahy, obklady, dlažby, sádrokartony.

Zemní práce a autodoprava: -terénní oprava zahrad a okolí domů -úpravy břehů u vodních toků -silniční nákladní doprava -přípravné práce pro stavbu -zemní práce stroji Menzi-Muck, JCB 2Dx, Schaeff, nákladní doprava vozy Tatra 815 S3.

Velkoobchod a maloobchod: -nafta -benzín -oleje -hnojiva. Čerpací stanice pohonných hmot. Doprava nákladní: -mezinárodní -vnitrostátní -kamionová. Zemní práce.