Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Zemní práce, mechanizace a doprava: -kamionová (mezinárodní i vnitrostátní) doprava - zejména celovozové zásilky. Dílenská opravárenská činnost: -oprava všech druhů automobilů, auto, vozidla včetně osobních, poskytování technických služeb.

Provádíme: - demolice - stavba rodinných domů - zemní práce. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace.

Veškeré zednické práce, obklady, dlažby, zemní práce, teréní úpravy, demoliční práce.

Služby: -autodoprava, nákladní doprava: -vnitrostátní a zahraniční: -návěs 13, 5 m -souprava -AVIA s plachtou, zvýšená 2, 35 m, prodloužená -zemní práce UDS 114, BĚLORUS -jeřábnické práce-autojeřáb AD 160 -zámečnické práce -podlahářské práce: -pokládání lino-PVC, zátěžové koberce -malířské a natěračské ...

Činnost: - sadové úpravy - ozelenění rekultivovaných ploch - výsadba, kácení, ořez stromů a keřů - zakládání trávníků a jejich údržba - realizace soukromých zahrad a parků - přípravné a dokončovací práce pro stavby - demoliční a zemní práce - údržba zeleně - kosení, vyhrabání listí, pletí záhonů a keřů - stříhání živých plotů - ...

Poskytujeme: - pokrývačské práce - zateplení a hydroizolace plochých střech - zemní práce - vodovodní a kanalizační přípojky - svařování PE horkým tělesem na tupo ve stroji-trubky dn 315 PE.

Práce: - výkopové - dlažební - demoliční - terenní úpravy.

Provádíme: - výkopové a zemní práce - montáž elektroinstalací - montáž zabezpečovacího zařízení firmy Jablotron - montáž kamerového systému - montáž počítačových sítí - montáž křídlových a posuvných bran firmy Tousek.

Provádíme: - zemní práce strojem CATERPILLAR.

Provádíme ekologickou likvidaci odpadů, dodávky kanalizačních prvků a nabízíme zemní práce.

Sídlo společnosti. Výstavba: -vodohospodářské stavby. -zemní práce. -kanalizační stoky. -ražba kolektorů. -kořenové čistírny odpadních vod. -rekonstrukce, odbahnňování rybníků.

Elektromontáže & elektroinstalace Montáž a instalace: - vysoké napětí Silnoproud (NN, VN, VVN, TS) - nízké napětí Slaboproud (NN, EPS, NZS) - Hromosvody - Revize elektrických zařízení Elektro projekce. Inženýrská činnost, konzultace. Veřejné osvětlení Montáž, instalace, opravy a údržba: - osvětlovací zařízení - signalizační ...

Práce: - zemní - bourací. - teréní úpravy pozemků pro stavby a okolí Autodoprava.

Stavební práce. Zednické práce. Výkopové práce. Montáž sádrokartonu. Sádrokartonářské práce. Obklady, dlažby. Obkladačské a dlaždičské práce. Pokládka zámkové dlažby. Zateplení rodinných domů.

Zemní práce. Výkopové práce, terénní úpravy, skrývky zeminy. Práce bouracím kladivem (rozrušování betonů, asfaltu a jiných stavebních konstrukcí). Doprava a přeprava materiálu. Nakládání materiálu. Úklid sněhu. Čištění vozovek a zametání ploch.

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech

Autodoprava, spedice: - přeprava a spedice sypkých materiálů. Pneuservis. Autoservis. Zemní práce.

Služby: - nákladní silniční doprava - zemní práce.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Společnost REVA - stavebně obchodní spol. s r.o. nabízí široké spektrum zemních a stavebních prací. Specializuje se na pokládku zámkové dlažby a dalších dlažeb na klíč. Provádí výstavbu a opravy plotů a chodníků, zhotovení dětských hřišť, příjezdových cest a parkovišť.

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.