Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Rekonstrukce objektů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - zemní práce - zateplovací systémy - zelená úsporám - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - půdní vestavby - půdní nástavby - průmyslové objekty - interiéry - rodinné domy na klíč Provádíme práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - subdodávky pro ...

Nabízíme vnitrostátní autodopravu k přepravě zboží, pevného i sypkého materiálu v celé ČR. Provádíme zemní a výkopové práce v okresech Nový Jičín, Ostrava, Opava.

Stavební společnost. Stavby rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby se zajištěním veškerých stavebních prací. Pozemní a výkopové práce.

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Montáž a údržba telekomunikačních zařízení. Zemní práce pomocí strojů. Výkopové práce.

Stavební práce: -výstavba rodinných domků na klíč -půdní vestavby -bourací práce -sanace objektů -zemní práce -zateplování fasád.

Dopravní a technické služby: -nákladní autodoprava -zemní práce -demolice -odvoz suti -výstavba pozemních a inženýrských staveb -oprava a údržba vozovek.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Výkopové, zemní práce: -traktor -bagry -válec VH 112 -pásový, kubíkový bagr -DH s bouracím kladivem. Doprava: -silniční motorová, nákladní doprava -Tatra 815 S3 -Tatra 815 kontejner -Daweo do 7, 5t.

Výkopové práce: -plyn, kanalizace, elektrické rozvody, základy rodinných domů, bazény, odpadní jímky. Zemní práce: -úpravy terénu, terénní úpravy a svahování. Přípravné práce pro stavby: -úklidové, bourací a vyklízecí práce.

Stavební firma, stavební práce: -inženýrské sítě -komunikace.

Veškeré dlaždičské práce. Autodoprava. Výkopové a zemní práce. Nákladní autodoprava: -AVIE A30-kontejner -RENAULT Midlum-kontejner+hydraulická ruka

Činnost: - elektromontáže NN a VN - zemní práce stroji JCB 3Cx a smykovým nakladačem Bobcat - nákladní autodoprava

Provádění zemních a výkopových prací.

Firma se orientuje na tyto oblasti stavebnictví : - občanská a bytová výstavba - stavby pro průmysl a zemědělství - vodohospodářské stavby - rekonstrukce objektů - zemní a výkopové práce - autodoprava .

Zemní práce. Autodoprava, doprava: Přeprava písku, sypkých i pevných hmot - Odvoz odpadů (stavební sutě, výkopové zeminy).

Práce: - zemní práce, demolice - terénní úpravy - úklidové práce - přípravné a dokončovací práce - ruční výkopy - stavební práce. Hostinská činnost.

Zemní práce: -pro inženýrské sítě Montáž: -plynovody

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -56 dvoulůžkových, umyvadlo, na každém poschodí společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou -14 dvoulůžkových, vlastní sociální zařízení-WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -restaurace -prádelna -vlastní parkoviště.

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

Zemní práce. Zprostředkování nákladní a kontejnerové dopravy. Demolice. Odstraňování staveb. Inženýrské sítě.