Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Služby: - autodoprava - zemní a stavební práce.

Práce: -demolice -odstranění staveb -přípravné práce pro stavby -základy rodinných domů -obslužné komunikace -terénní úpravy -lesní cesty -kanalizace.

Práce, autodoprava: - bagr - hydraulické, pneumatické kladivo na bagru - demolice a zemní práce.

Silniční nákladní doprava. Přeprava sypkých hmot. Výkopové, zemní práce. Jeřábnické práce. Přeprava: - veškerý stavební materiál.

Bytová jádra - úprava, renovace, rekonstrukce: - zdění - sádrokarton, americký systém ABITIBI - dlažba, obklady, nové rozvody, výměna sanitární keramiky. Interiérová úprava: - byty, kanceláře, prodejny, šatny. Bourací práce. Výkopové práce.

Zemní práce. Autodoprava: - nákladní auto Prodej: - písek dle dohody.

Činnost: - nákladní autodoprava - zemní práce

Zpevnění plochy na klíč: - dodávka veškerého potřebného materiálu a kompletní zpevnění plochy zámkovou dlažbou - pěší zóny, chodníky, parkoviště, vjezdy, schodiště. Hydroizolace rodinných domů: - kompletní provedení izolace proti vodě. Výstavba oplocení z tvárnic typu Faceblock. Autodoprava: - třístranný sklápěč s mechanickou ...

Elektro-montážní firma. Služby: -elektromontážní práce -osvětlení interiéry, veřejné -montáž hromosvody průmyslové a domovní instalace. Zemní práce: -stroje CAT -řezání, vrtání betonových stěn dia montážní technikou.

Zemní a stavební práce. Zemní práce: - liniové stavby - přípojky kanalizace, voda, plyn, elektro - bazény - základy. Doprava a přeprava: - doprava a přeprava výkopku, suti a sypkých materiálů. Stavby na klíč: - od projektu až po realizaci - rodinné domy - občanské stavby.

Stavební společnost. Zemní a výkopové práce.

B.P.F. MORAVIA s.r.o. Stavební stroje a zařízení. Prodej a servis: -rypadla -čelní nakladače -naftové motory. Nabízí -minirypadla - NEUSONN -kráčející rypadla MENZI - MUCK -traktor - bagr nakladače JCB -podvozkové díly (rolny, kladky, řetězy) -čerpadla vstřikovací, dopravní, -hydraulika -náhradní díly pro jeřáby -náhradní díly ...

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rekonstrukce, zateplení a obnova fasád rodinných domků - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - výkopové a zemní práce - demoliční práce.

Služby: - autodoprava - zemní práce a demolice.

Práce: - malířské - natěračské - demoliční - výkopové - úklidové.

Služby: - autodoprava vnitrostátní - zemní práce - prodej písek, kamenivo - opravy nákladních vozů.

Služby: - autodoprava - zemní práce a demolice.

Autodoprava. Práce: -zemní a bourací stroje Poclain, Ostrowek, UNC 750. Odvoz: -fekálie. Prodej: -písek.

Činnost firmy: - realizací zemních protlaků tj. bezvýkopovou pokládkou vodovodů, kanalizace, teplovodů, rozvodů plynu a elektrické energie apod - využívání technologie firem Vermeer, Tracto - Technik a Schmidt-Kranz, předních světových výrobců v oblasti bezvýkopových technologií, které umožňují položit inženýrské sítě i v místech, kde by to ...

Služby: - stavební a zemní práce - rekultivace - generální dodávky staveb.

Služby: - zemní práce strojovými mechanismy - výkopové práce - demoliční práce včetně odvozu sutě Stavební činnost: - rekonstrukce bytových jader, koupelen a kuchyní - pokládka plovoucí podlahy Výroba betonových směsí

Zemní a výkopové práce. Demolice budov včetně základů. Regulace a čištění vodních toků i nádrží. Kácení a likvidace starých stromů včetně vytrhání pařezů, vyžínání křovin a travních porostů i mnoho dalších.

Práce: -zemní a výkopové práce -vodoinstalatérské a topenářské práce -stavební práce a úpravy.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál, písek, kamenná drť -palivo, uhlí. Služby: -zemní práce, bourací práce. Obchod pro ženy a děti: -bytový textil -látky -kočárky, hračky -kojenecké zboží. Labužník: -chlebíčky, zákusky