Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Naše služby: Studnařské práce Měření Radonu Správa bytového fondu Stavební práce Vyhledávání prasklin Zemní práce Rozbory vod Pumpy a čerpadla

Zemní a výkopové práce: - výkopy pro přípojky - výkopy pro základy staveb - terénní úpravy pozemků - nakládání zeminy a jiných sypkých materiálů.

Zemní a výkopové práce: - terénní úpravy - planýrování - náklad sypkých hmot - výkopové práce - zahrnování.

Stavby: -rekonstrukce komunikací, parkovišť -zemní práce -realizace venkovních plynovodů -venkovní vodovodní řady -kanalizační sběrače -čistírny odpadních vod - ČOV.

Naše služby: - autodoprava - skladování - zemní práce.

Stavební činnost: -rekonstrukce -zateplování staveb -zemní práce -odvoz sutí kontejnery. Ubytovna: -Plav 3, tel.:387988982.

Kontejnerová doprava, dlouhodobý pronájem kontejnerů. Zemní práce. Nákladní autodoprava.

Stavby-dodávka, montáž: -opláštění hal, opláštěné haly -nezateplené oboustranný lakovaný plech, zateplené PUR panely -přípravné zemní práce, demolice objektů, projektová činnost ve výstavbě. Stavební práce: -stavební práce strojem UNC 060 -práce rypadlem Predator 425 -práce vibračním válem ( 800 Kg ) -montáže ocelových ...

Prodej: -stroje pro zemědělství a lesnictví -stavební, komunální mechanizace -náhradní díly. Střední, generální opravy, servis: -stroje -agregáty. Práce: -nakladačem -jeřábem -zemní

Práce: -zemní-UN**-053, 2 -zemědělské s traktorem -bagr -hloubková lžíce do 6 m*** -svahová otočná lžíce -bourací kladivo -trhací hák -zemní vrták -čelní nakladač Doprava: -Škoda 706* + vlek. Prodej: -zemědělské produkty.

Zemní, výkopové práce.

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Naše služby: - pronájem jeřáby - zemní práce.

Naše služby: - prodej stavebniny - zemní a stavební práce - prodej uhlí.

Stavební činnost. Rekonstrukce, renovace a údržba bytových, občanských a průmyslových staveb.

Práce: -dlažby a zdiva z lomového kamene -beranění ocelových štětovic -stavební a zemní práce speciálními rypadly -čištění rybníků, mlýnských náhonů, vodních toků -ostatní stavební práce. Autodoprava.

Práce: - úklidové - výkopové.

Zemní práce. - přípravné práce pro stavbu - výkopy základů pro domy a bazény - výkopy pro inženýrské sítě Autodoprava. - kontejnerová doprava - přeprava zeminy, stavebních odpadů, .. Drátěné ploty. - oplocení pozemků včetně základů - výměna oplocení Technika: - UNC, Bobcat, Caterpillar (CAT) - avia, Man + kontejner

Montážní práce Od kompletních bytových instalací přes veřejné osvětlení, až po venkovní rozvody VN. Výroba rozvaděčů Naše firma vyrábí celou řadu oceloplechových a plastových rozvaděčů na míru. Zemní práce Provádíme ruční výkopové práce i zemní práce pomocí těžké techniky. Naše firma disponuje traktorbagrem JBC a smykovým nakladačem ...

Stavební práce: -rodinné domy -kanalizace -vodovody -zemní práce -zámkové dlažby.

Automobilová nákladní doprava: - doprava nákladními vozidly solo i soupravami - práce autojeřábem nosnost 16 t - zemní práce, nakládání hmot stroji UN053.2 nebo KN 250 B -hrnutí zemin s skrývky, stroj K 700 A s radlicí - zemědělské práce všeho druhu - prodej zemědělských produktů.

Stavební činnost, výstavba: - inženýrské stavby - čističky odpadních vod pro obce a města - venkovní přípojky - vysokotlaké, středotlaké, nízkotlaké plynovody - regulační stanice - zemní práce.

Výkopové, zemní práce: -prováděné bagrem JCB 3CX -výkopy pro základy rodinných domů -úpravy stavebních pozemků a zahrad -hloubení jam pro bazény a jezírka -zemní práce související s opravou vodovodu, kanalizace.. -zajištění odvozu zeminy nákladní dopravou.