Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Služby: -kompletní zemní práce stroji JCB*, mikrorypadlo DH** 0115 -nákladní doprava LIAZ, TATRA. Půjčovna: -kompresor DIESEL -bourací kladivo -elektrocentrály -svářecí agregát.

Provádíme: - dovoz a odvoz suti, štěrky, písky - zemní práce - výkopové práce - bourací práce.

Kamionová doprava, specializace na Francii+EU. Zemní práce. Výkopy: - základy - bazény. Terénní úpravy. Svahování a jiné výkopové práce.

Práce, montáž: -elektromontážní VN, NN -elektroinstalace NN -projekce, projektování NN, VN -revize -montáže domovní přípojky -zemní práce -vysokozdvižná plošina.

Rekonstrukce domů a chat Stavby rodinných domů Opravy cest Ploty a oplocení Fasádní a zateplovací systémy Topení-voda-plyn, elektroinstalace Zemní, stavební, instalatérské a jiné práce Pokládky zámkových dlažeb Demolice, vyklizení a likvidace suti

Sklenářské práce: - dekorace skla pískovací technikou - skleněné dekorativní předměty - vitráže, tiffany - zasklívání - rámování. Kamenické práce: - výroba nápisových desek - stavby žulových pomníků - opravy, renovace, ošetření kamene - prodej hřbitovních doplňků. Zemní a výkopové práce minibagrem: - kanalizace, včetně ...

Služby: - stavební činnost - zemní práce

- veškeré zemní a terénní práce - se stroji JCB 2CX, Menzi Muck 5000T2, Praga V3S S3, Liaz 150 S3 - nakládací a manipulační práce (paletizační vidle) - zemní práce pro rodinné domy - terénní úpravy (RD, bazény, zahrady, inž. sítě) - bourací a demoliční práce - výkopové práce - hloubení základů ...a mnoho dalších prací

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Nákladní autodoprava. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: - sypké materiály, kusové zásilky a jiný materiál. Spedice. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Zemní práce. Přípravné práce pro stavby. Prodej: - sypké materiály. Vozový park: - sklápěcí soupravy a návěsy, autojeřáby.

Práce: - zemní - výkopové - bourací.

Stavební práce: -stavby na klíč: -rodinné domky -půdní vestavby -nástavby -průmyslové stavby -skladové stavby -stavby pro zemědělce -rekonstrukce: -byty -stavby průmyslové, občanské, zemědělské -zemní práce: -výkopy -základy pro stavby -pokládání inženýrských sítí.

Nákladní autodoprava, přeprava. Práce autojeřábem. Zemní práce.

Nabízíme kompletní dodávky staveb: -koupelny -novostavby -rekonstrukce -bytová jádra -půdní vestavby -obklady a dlažby -kovovýroba -dodávky plastových oken -zemní práce -elektroinstalace Vyhotovení cenové kalkulace zdarma.

Stavební společnost. Provádění a rekonstrukce pozemních a inženýrských staveb. Výstavba: - inženýrské sítě - komunikace, cesty - chodníky - svislé hydroizolace - ČOV, septiky, čerpací jímky - vodohospodářské stavby. Stavební práce. Autodoprava: - nákladní doprava sypkých hmot a stavebního materiálu. Práce se stavebními ...

Stavební společnost: -novostavby -rekonstrukce obytných budov i rodinných domů -stavby a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkových dlažeb a telekomunikací -zateplování budov.

Práce: - veškeré stavební práce - izolace objektů - montáž sádrokartonu - výkopové práce.

Zemní práce, pokládání: - telekomunikační kabely.

Nabízané služby: -přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů -autodoprava zemin, štěrků, písků, betonů, stavebních materiálů -mytí a kropení komunikací, chodníků, areálů staveb kropicími vozy -odvoz kalů a odpadních vod -zimní údržba vozovek, parkovacích ploch, chodníků -úklid a údržba veřejných prostranství a ...

Autoservis, pneuservis. Nákladní doprava, autodoprava: - sypké materiály - stavební suť - písek - štěrk - zemina ... Zemní práce. Deponie - štěrk, zemina.

Práce: -stavební -výstavba komunikací a chodníků -zemní práce. Nákladní autodoprava.

Zednické práce: -bourací, zednické, výkopové -základové desky -zámkove dlažby a jiné práce dle vaší poptávky.

Zemní práce: -výkopy strojem Hitachi, minibagrem a kolovým bagrem DH** 112* -bagrování septiků, bazénů -základy pod chatky, garáže, rodinné domky, výkopy na betonové piloty -srovnávání terénu-svahování -kanalizace do hloubky 2, 5* m***, včetně montáže do průměru 250* mm** -výkopy pro kabely a plyn včetně dokončovacích ...

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.