Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Stavební práce. Přípravné práce na staveništi. Ruční výkopové práce. Demolice, demoliční práce. Vyklízení prostor. Pokládání zámkové dlažby, dlaždičské práce.

Stavební firma: - bytové, průmyslové, zemědělské stavby - zateplování - rekonstrukce stavebních objektů - revitalizace bytových panelových domů - drobné zemní práce.

Stavební firma. Stavby, stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - přípravné a demoliční práce, demolice - zemní práce.

Provádění: -zemní práce rozsáhlejšího objemu pro větší investory: -přípravné stavební práce pro dálnice, silnice a velké pozemní stavby. Strojový park: -dozery: -Komatsu, Hanomag, T130 -válce -nakladače kolové -bagry. Stavební dvůr: -Zlín-Lípa.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Generální oprava, servis -vodovody, kanalizace -zemní práce.

Výstavba: - průmyslové a zemědělské stavby - inženýrské sítě - výkopové a rekultivační práce - demoliční práce - místní komunikace pro vozidla a pěší - sportoviště - úpravy a opravy vodních toků - meliorace. Výroba: - dřevěné lepené profily určené pro výrobu oken a dveří.

Služby: -přípravné a dokončovací stavební práce -zemní práce -uklidové práce všeho druhu -výškové práce -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -pokládka laminatových podlah a jiných druhů krytin -údržba a správa nemovitostí.

Autodoprava. Práce: -zemní, výkopové.

Služby: -zemní práce -vrtání studní -autodoprava nákladní vnitrostátní včetně vleků.

Stavební a obchodní firma. Stavební činnost: - novostavby, rodinné domy na klíč - občanská, průmyslová výstavba - rekonstrukce - izolace budov, zateplení. Stavební projekce. Zemní, výkopové práce. Autodoprava, nákladní doprava: - mezinárodní, vnitrostátní kamiónová přeprava. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, ...

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Zprostředkovatelská činnost mimo zprostředkování práce. Čištění a údržba stáčecího zařízení v potravinářství. Autodílna. Výroba z nerezu. Sanitace a servis a prodej výčepních zařízení. Zemní práce.

Zemní a výkopové práce.

Autodoprava, jeřábnické, demoliční a zemní práce.

Stavební činnost: -provádění staveb -opravy a údržba nemovitostí -zemní práce strojem JCB* -zakládání staveb. Cukrárna: -výroba, prodej.

Zemní práce: -strojní UNC -ruční. Dlaždičské práce. Kontejnerová doprava. Vyklízení bytových a nebytových prostor.

Práce: - stavební - zednické - zemní.

Stavební firma, stavební práce. Těžba,prodej štěrkopísek, štěrkopísku-Jižní Morava. Tříděný i netříděný štěrkopísek, kamenivo různých frakcí, kopaný písek a kameny na skalky,kačírek,recykláty(stavební suť). Půjčovna stavební mechanizace a lešení -JM -vybrační pěchy a desky -přívěsné vozíky -lešení rámové a HAKI -míchačky,zednické ...

Stylová restaurace: - stravování - klasická kuchyně - denní menu - pizzerie (pizzeria): - pizza z originální pizzapece vytápěné dřevem. Celkový počet míst - 100. Letní terasa. Salónek: - možnost pořádání společenských a rodinných akcí - kapacita 25 míst. Připojení WIFI zdarma. Velkoplošná projekce. Bowling: - 4 dráhy - ...

Služby: - prořez stromů, - rizikové kácení, - frézování pařezů, - chemické ošetření jírovce maďalu (kaštan koňský) proti Klíněnce jírovcové. Pronájem plošin: - možnost pronájmu automobilové plošiny s dosahem 10 až 30 metrů na podvozku AVIA a TATRA 815 - možnost pronájmu nakladače UNC 060 - možnost pronájmu AVIA kontejner (3 ...

Práce: - zemní, - výkopové, - truhlářské, - zednické, - malířské.