Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Služby: -autodoprava -zemní práce -demoliční práce. RANČ PATRIOT, Plástovice 61: -ustájení koní - 15 stání s paddockem -jezdecká hala -ýcvik a trénink koní a jezdců Western, drezura, parkúr -pronájem jezdecké haly -projížďky kočárem -veterinární péče.

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace: -pozemní -bytová -inženýrské sítě /inženýrských sítí/: -kanalizace /kanalizací/ -plynofikace. Práce: -zemní. Prodej: -stavebniny, stavební materiál -průmyslové zboží.

Stavební firma. Stavební práce: -výstavba komunikací -výstavba kanalizací -terénní úpravy -zemní práce -demolice objektů -zámková dlažba. Prodej: -kamenivo -písek. Pronájem, půjčování: -stavební stroje -malá mechanizace.

Prodej: -stavebniny kompletní stavební materiál KERATHERM, POROTHERM, YTONG, zdící materiál -veškeré izolace ORSIL, ROKWOL polystyren fasádní, polystyren podlahový -dlažby zámková dlažba BEST. Pokrývačské práce, pokrývačská firma: -střešní krytina KM** BETA, BRAMAC -veškeré pálené krytiny TONDACH, ...

Zemní práce: - skrývky a rozhrnování zeminy terénní úpravy zahrad a okolí domů - shrnování skládek i odpadů potěžbové úpravy cest a linek pro lesní společnosti - budování menších vodních ploch (rybníky) - výkopy sklepů a základů pro rodinné domy, průmyslové stavby - výkopy pro bazény, hráze, opěrné zdi ...

Stavební činnost: -veškeré zemní práce -protlaky pod komunikacemi -práce s jeřábem -betonářská výroba -stavební práce.

Výroba, prodej: -zemědělské stroje a zařízení -ocelové konstrukce. Služby: -zemní práce -oprava zemědělských zařízení.

Stavebniny: -komínové systémy -cihly,tvárnice -tepelné izolace -střešní okna -dřevěná okna,dveře -plastová okna. Stavební práce: -rodinné domky na klíč -zateplování fasád -rekonstrukce -zemní a zahradní práce.

Autodoprava. Zemní práce.

PRODEJ, REALIZACE - štípaný a lámaný přírodní kámen v nepravidelných tvarech, vhodný na dlažby a obklady - kámen dodáváme též velkoobchodně do specializovaných prodejen, zahradních center, stavebnin a stavebním firmám - provádíme realizace zakázek vč. zemních prací SORTIMENT: RULA ŽLUTÁ RULA MODRÁ PÍSKOVEC ...

Práce: -zemní, výkopové -terénní úpravy -demoliční práce. Autodoprava, doprava: -nákladní: -přeprava stavebních hmot, suti, lešení, strojů apod. -zásobování staveb . KAKTUSCENTRUM. Prodej: -kaktusy.

Dlažby: - výstavba komunikací - kompletní dlaždičské práce - zemní práce vlastní mechanizací.

Autodoprava: -kontejnerová doprava -dovoz písku, štěrku, betonu -zemní práce UNC. Dovoz palivového dřeva a uhlí. Vyklízení půd po pozůstalostech odvoz na skládku.

Přípravné práce a terénní úpravy. Výkopové práce. Zemní práce. Technická rekultivace. Bourací a úklidové práce. Doprava: - nákladní a vnitrostátní.

Zemní práce. Nákladní autodoprava. Zakládání zahrad.

Stavební práce: -zemní práce -terénní úpravy -úpravy ploch pro ozelenění -bourací a demoliční práce -demontáže staveb -inženýrských sítí na klíč -výstavba vodovodních a kanalizačních řadů -výstavba a opravy vodních nádrží.

Výstavba komunikací - výstavba vodovodů a kanalizace - zemní práce - výstavba základů - výstavba oplocení pozemků - armování - bourací práce - výstavba bazénů

Práce, stavební činnost: -novostavby rodinné domy, bytové domy -budovy občanské výstavby -opravy domů, fasád -rekonstrukce památkově chráněných objektů -zemní práce -dlaždičské práce -ostatní stavební práce.

Stavební firma: - inženýrské sítě - zpevnění ploch - základy RD** - zemní práce - komunikace.

Firmu TEC-STAV založil v roce 2004 Štefan Kormoš, po dlouholetých zkušenostech ve stavebnictví, zvláště pak v realizaci inženýrských sítí. Zabýváme se co do rozsahu spíše realizací menších staveb, jejich změnou a odstraňováním. · Zemní práce · Kořenové čistírny · Kanalizace, vodovody, teplovody · Elektrické a plynové přípojky · ...