Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Autoservis, autoopravna - servis nákladních vozidel. Jeřábnické práce. Zemní práce. Vyklízencí práce, stěhování. Demolice. Tesařské, truhlářské práce. Zámečnické práce. Hodinový manžel.

Stavební společnost - rekonstrukce budov na klíč - zednické práce - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Služby: - nákladní autodoprava - zemní a výkopové práce - demolice - hutnění

Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce spojená s: - kanalizací, - vodovody, a zemními pracemi.

Provádíme výkopové práce, protihlukové zdi, kanalizace opravy komunikací v Praze, západních Čechách a středních Čechách.

Řemesla, služby - kontejnerová doprava - přeprava stavebního materiálu, odpadu - zemní práce

Stavba, výstavba, oprava: -komunikace -zpevněné plochy -inženýrské sítě Práce: -zemní a výkopové -úpravy vodních toků a ploch -krajinářské práce -montáž a dodávka dětských hřišť

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb Provádění staveb, jejich změn a ...

Stavební společnost: -stavební práce -inženýrské sítě -zemní práce a komunikace -průmyslové a občanské stavby

Stavební firma: -podpovrchové a tunelářské práce -inženýrské sítě -speciální stavební práce.

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Veškeré zemní práce pomocí traktorbagru - nakladače CAT 432E, základy na rodinné domy, přípojky, terénní úpravy, různé výkopy.Cena za práci 1hod./Kč 700, -.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Stavební společnost: -výstavba a opravy komunikací a zpevněných ploch -frézování živičných a betonových ploch -výstavba inženýrských sítí -zemní a výkopové práce -úprava vodních toků -dovoz a montáž herních prvků dětských hřišť a skateparků -kompletní dodávka oplocení.

Práce: -stavební -zemní -demolice -pomocné stavební práce -pronájem strojů.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

Společnost specializovaná na ložiskovou geologii, hydrogeologii a geofyziku. Společnost rovněž provádí vrtné práce a poskytuje technické poradenství a služby v oboru úpravy rudních a nerudních surovin.

Stavební firma: -projektová dokumentace, spolupráce s architekty a statiky -rekonstrukce historických staveb -realizace staveb na klíč -rekonstrukce občanských, průmyslových staveb -výstavba bytových jader -půdní vestavby -tesařské a lešenářské práce -topenářské a instalatérské práce -obkladačské práce, ...

Výroba betonových směsí, doprava, zemní práce. Výroba plastových konstrukcí.

Výroba pružin. Opravy a prodej elektromotorů. Zemní a výkopové práce.

Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Výkopové práce-prevážně ručně za dobrou cenu, provádíme kopání základů, bazénů, příipojek atd.