Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Zemní práce Jakub Brhel - kvalitně odvedená práce
Hledáte spolehlivou firmu, která má ve své portfoliu zemní práce? Potom nám dovolte krátce představit společnost Zemní práce Jakub Brhel. Firma Brhel se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Provádí výkopy pro inženýrské sítě, základů pro rodinné domy, bazény i rovnání terénu. Neváhejte je kontaktovat ještě dnes.
Zemní práce Jakub Brhel - kvalitně odvedená práce
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Řezání spár z asfaltu a betonu Ruční zemní práce Řezání spár z asfaltu a betonu

Zemní práce: - základy - demoloce - svahování a odbahnění rybníků - kanalizace a obnova struh - úprava skládek - úprava terénů - stroje: Caterpillar, Iveco, UDS 114, Tatra 815, 148. Doprava. Obchod.

nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) opravy silničních vozidel silniční motorová doprava nákladní zemní práce

Naše služby: - vyklízení objektů - demoliční práce - tesařské a truhlářské práce - výkopové práce - elektroinstalace - vodoinstalace - stavební práce.

Jeřábnické práce: - mobilní jeřáb AD 20 na podvozku Tatra, nosnost 20 tun, maximální výlož 22 metrů. Mezinárodní nákladní doprava od 1 - 24 tun po zemích EU. Zemní práce UNC technikou. Jsme držiteli ISO 9001:2001.

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje Zemní práce Servis stavebních strojů a zahradní techniky

Stavby a rekonstrukce domů, venkovní úpravy, bytová jádra, koupelny, kuchyně, zednické práce, výkopové práce, obkladačské práce, chodníky, instalatérské práce a další.

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

Výstavba: -zdivo z lomového kamene. Zemní práce pomocí bagrem MENZIMUCK. Vodohospodářské stavby. Výstavba: -vodovody -kanalizace.

Nákladní doprava. Taxislužba: -smluvní přeprava. Výkopové práce.

Zemní a výkopové práce. Technické služby.

Provádíme: - výkopové, zemní práce - terénní úpravy.

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Prodáváme stavební materiál – stavebniny – cement, vápno, malty, cihly, tvárnice, polystyren, izolace, stropy, překlady, komíny, betonové výrobky, dlažby, panely, jímky, dále písek, drť, štěrk, zeminu, uhlí, brikety. Používáme vlastní nákladní dopravu – Tatra s hydraulickou rukou, Tatra sklápěč, Tatra návěs, Avia kontejner. Nabízíme služby ...

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Nabídka zemních a jeřábnických prací.

Provádí: -zemní práce -řezání asfaltu -řezání betonu -telekomunikační sítě na klíč -podvrty, protlaky vozovek -pokládky inženýrských sítí -zřizování přípojek telefonu a ISDN -montáž slaboproudých rozvodů v bytové výstavbě -asfaltování drobných akcí -stavba a údržba místních rozhlasů -vytyčení podzemních ...

Činnost: - stavební činnost - zemní a výkopové práce - autodoprava

Doprava a mechanizace: - doprava stavebních materiálů (možno využít auta s hydraulickou rukou) - zemní práce - odvoz suti a zeminy včetně nakládky kontejnerový odvoz suti - práce čelisťovým drtičem (recyklace stavebních sutí) - mechanizované bourací práce - půjčovna stavební mechanizace (nářadí, stroje, lešení ...

Práce: -zemní -bourací -terénní úpravy Služby: -nákladní autodoprava.

Provádím práce: - zemní - výkopové - stavební Přípojky: - kanalizace - plyn - elektrika - výkopové bazény

Provádíme: - zemní práce - geodetická činnost - rekonstruke, realizace staveb.