TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Doprava a komunální služby, stavební a projektová činnost.

Výkopové a bourací práce, úpravy terénu, dovoz a rozvoz sypkých materiálů.

Stavby na klíč, zemní práce, projekce a statika.

Práce: -zemní. -výkopové. -demoliční. -přistavení kontejneru. -přeprava sypkých materiálů. Půjčovna: -zemní stroje.

Práce: -zemní -dlaždičské Služby: -autodoprava -čištění jezírek a rybníků Stavba: -základové desky

Služby: -pokládka betonové dlažby. -realizace zpevněných ploch. -zemní práce, terénní úpravy.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Dokončovací stavební práce -Přípravné práce pro stavby

Stavební firma pro region Střední Čechy. Výstavba, stavba: - rodinné domy na klíč, novostavby. Práce: - veškeré stavební - výkopové práce - zateplení objektů, zateplovací systémy, fasády - drobné zemní práce - truhlářství, truhlářské práce Rekonstrukce: - domy - bytová jádra - zemědělské stavby - střechy.

Jsme společnost zabývající se zemními pracemi a kontejnerovou dopravou především v regionu Vlašim, Benešov, Čechtice a blízké okolí, po dohodě působíme po celé ČR jedná-li se o vícedenní práci. Snažíme se našim zákazníkům pomáhat uskutečnit jejich plány ve výstavbách domů, terénními úpravami, výkopovými pracemi s maximálním důrazem na dobře ...

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

V Benešově, Vlašimi a okolí provádíme silnoproudové a slaboproudé elektromontáže, hromosvody, elektro revize, telefony, sítě, zabezpečovací signalizace, elektrické vytápění, přípojky. Zemní práce mini rypadlem, výkopy pro kabely.

Zemní a výkopové práce. Provádíme zemní a přípravné práce pro stavby - základy domů, komerčních prostor, terénní úpravy zahrad i komunikací a hloubení bazénů či jezírek. Bourání hydraulickým kladivem, hutnění materiálu vibračním pěchem, řezání. Bagr KOMATSU a Tatra 815.

Elektro-montážní firma. Služby: -elektromontážní práce -osvětlení interiéry, veřejné -montáž hromosvody průmyslové a domovní instalace. Zemní práce: -stroje CAT -řezání, vrtání betonových stěn dia montážní technikou.

Zemní a výkopové práce, vodovodní a kanalizační sítě.

Vyroba, dodávky: -jímky -přečerpávací šachty včetně vybavení -bazény -bazénová technologie Stavební práce, zemní práce, kontejnerová přeprava materiálů.

Kompletní zemní a výkopové práce za pomocí vlastního vozového a strojového parku / traktorbagry, pásové otočné bagry, bobík, nakladač, multicar s vymenými nástavbami, kropící vůz Liaz, podvalník 30 t pro přepravu těžké mechanizace, sklápěče vč.sklápěcích přívěsů, nákladní vozidla s kontejnerovými nosiči - s celk.hm.od 7 - 15 t. Sanace. Zavážení ...

Zemní práce. Demolice a bourání kladivem.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -komplexní stavby -demolice -zemní práce. Projekční činnost. Jeřábnické práce. Autodoprava: -nákladní.

Výroba, prodej: -zemědělské stroje a zařízení -ocelové konstrukce. Služby: -zemní práce -oprava zemědělských zařízení.

Stavebniny: -komínové systémy -cihly,tvárnice -tepelné izolace -střešní okna -dřevěná okna,dveře -plastová okna. Stavební práce: -rodinné domky na klíč -zateplování fasád -rekonstrukce -zemní a zahradní práce.

Bourací práce Provádé - zemní práce Stavební prácerekonstrukce a přestavby - domy Rekonstrukce a přestavby - bytová jádra Pokrývačské práce

Autodoprava Stavba - čističky odpadních vod Stavba - základové desky - opěrné zdi Výkopové a zemní práce Pokládka - zámkové dlažby

Autoservis Pneuservis Odtahová služba Zemní práce