Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Dinaz Zlín je prodejcem diamantových nástrojů a nářadí. Specializujeme se na řezání a vrtání stavebních konstrukcí. provádíme renovace diamantových nástrojů. Vrtání, řezání a broušení stavebních konstrukcí: - beton - železobeton - kamenné a cihelné zdivo. Prodej stavebního a zahradního nářadí, kde najdete mimo jiné také spojovací a ...

Práce, řemeslo: - zámečník, zámečnictví - kovářské

Montáž, oprava, servis, revize: - vyhrazených plynových a elektrických zařízení - svářečské práce

Výroba: -zpracování plechů na CNC strojích -vysekávání plechů -ohýbání plechů -zpracování materiálů na hydraulických lisech, výstředníkových lisech. Pobočky: Rousínov-Čechyně 42 Tel.:602511319. Rousínov-Královopolské Vážany Tel.:776 793 889.

Služby: - zateplování - malby - tryskání, metalizace - šopování či lakování.

Výroba, kovovýroba: - kovovýroba, nástrojářství - výroba motorových vozidel - návrh a výroba prezentačních motocyklů - vývoj software pro obchodní řetězce

Oprava otvorů pro čepy u zákazníka nebo u nás na dilně. Možnost i bez elektrické energie máme vlastní elektrocentrálu.Jsme plátci DPH a po dohodě v co nejkratším terminu co pujde jsme schopni operativně nastoupit. Zakázková výroba z nerezu - zábradlí, vozíky, regály, stoly, leštění. Obrábění kovů - soustružení, frézování, broušení, drážkování. ...

Výroba, kovovýroba: -kovoobrábění -obrábění kovů -zámečnictví -zámečniské práce -kovovýroba -lisování -výlisky z plechu.

Činnost - chromování - pokovování - renovace - broušení -leštění kovů.

Společnost KRO-MEL s.r.o. je strojírenská firma a její hlavní činností je CNC obrábění, soustružení a frézování. Obrábíme odlitky a výkovky z hliníku, bronzu, zinku či mosazi. Dále vyrábíme držáky elektrod a samotné elektrody pro bodové sváření. Naše společnost také disponuje CNC 3D měřicími stroji pro ověření požadované vysoké kvality výrobního ...

Umělecké kovářství, zámečnictví. Výroba: -kované postele, stoly, židle -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplňky.

Kovovýroba: - zpracování plechu na laserovém centru - obrábění, ohýbání - svářečské práce - prášková lakovna.

Firma Pavel Kohuš provádí nouzové otevírání aut, bytů, trezorů a provozuje zámečnickou pohotovost. Dále se věnujeme výrobě klíčů, autoklíčů, generálních systémů a rekonstrukci trezorů. Zámečnictví, služby: - nouzové otevírání zámků aut, bytů, trezorů (zabouchnuté dveře, klíče) - nonstop zámečnická pohotovost - opravy zámků - mechanické ...

Nástrojárna. Výroba: - lisovací nástroje a formy - měřidla - přípravky přesných dílů. CNC soustružení a frézování CNC frézování v 5 osách Drátové řezání Elektroerozivní hloubení Elektroerozivní vyvrtávání otvorů Konstrukční a CAD/CAM práce

Prodej: - hutní materiál - plechy ocelové všech formátů - plechy pozinkované - tyče ploché,kruhové - tyče tvarového průřezu L, I, U do délky 12 metrů - tenkostěnné profily Jackel - trubky ocelové bezešvé, svařované - trubky závitové, pozinkované - CNC výpalky z plechů za tepla i studena válcované.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Strojírenská výroba: -kovovobrábění na zakázku, frézování a soustružení -zámečnická výroba -přesné opracování odlitků z různých druhů -speciální upínací a manipulační přípravky -jednoúčelové stroje -potřeby pro entomology.

Strojírenství. Modelárna: - výroba dřevěných a plastových modelů - výroba kovových modelů - výroba zápustků.

Služby: - konzultace, poradenství a technická podpora v oblasti polygrafických a kartonážních strojů - servis a opravy výsekových strojů.

Zámečnické a obráběcí práce. Výroba ocelových konstrukcí. Svařování plastů- obrábění Ohýbání, řezání plastů i oceli, . Soustružení frezování stříhání oceli a plechu. Vrata, brány, schodiště, regali, ponky, pracovní stoly, plechové skříně, vozíky, oplocení, digestoře na míru. Materiál-nerez, černá ocel.

Společnost TF PRESS s.r.o. je výrobcem dílů z technické pryže, silikonu a plastu, které najdou uplatnění v mnoha průmyslových oborech. Věnujeme se také konstrukci a výrobě lisovacích forem. Sídlíme v obci Zábrodí - Horní Rybníky, okres Náchod. Naše výrobky, výroba, lisovna plastů: - manžety - O kroužky - prachovky - těsnění - ...

Výroba, montáž, prodej - poštovní schránky - boxy na letáky - domovní čísla - vchodové přístřešky, stříšky.

Služby - stavební projekce. Dodávka - kancelářské a obchodnící interiéry - vzduchotechnika, klimatizace a topení - obklady, dlažba. Činnost - elektroinstace - malířské práce - zednické práce - truhlářské práce - zámečnická výroba.

Kovovýroba, zpracování kovů: -interiéry, exteriéry -hliník, nerez, mosaz, ocel -svařování hliníku, nerezu -pasířství -schodiště -kovové zábradlí, nápisy.

Strojírenská výroba: - vývoj a výroba kovotlačitelských přípravků, trnů, nářadí, nástrojů - soustružení - zámečnické práce.