Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.

-Kovovýroba, -CNC kovoobrábění: -CNC obrábění -konveční obrábění -seriová výroba na soustružnických automatech -CNC frézovaní v 3osách -CNC soustružení v 7osách -CNC vrtání a závitování -automatické dělení materiálu Sídlo: Alfa - Metal Miloslav Nečas Dolní Loučky 319 tel., fax: +420 549 440 254

Služby: - autoservis - odtahová služba - půjčovna autopřívěsů

Umělecké kovářství, zámečnictví: - brány - ploty - zábradlí - krbové nářadí - svícny - oplocení.

Stavební, zednické a zemní práce: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a chalup - zateplování fasád - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kamenické práce - bourací práce - tesařské a pokrývačské práce - úklidové práce - zámečnické práce - terénní úpravy - přípojky vody, elektřiny a odpadů - jímky, ...

Kovovýroba. - kompletní zpracování plechů CNC technologií (laser, nůžky, ohraňovací, vysekávací lisy) - ohýbání, stáčení, lisování - svařování ocelových, nerezových i hliníkových plechů a profilů - elektroerozívní řezání - kovoobráběčství

Výroba, prodej: - povlakovací centrum PLATIT - nanášení fyzikálních a galvanických vrstev - metalizace nevodivých substrátů - galvanické povrchové úpravy a lakování - tamponový tisk - výroba precizních komponentů.

Elektromontáže, elektromontážní práce - rozvody, opravy a údržba el. zařízení - domovní a bytová elektroinstalace - montáž osvětlení. Stavební práce - zednické práce - natěračské práce - bourací práce - zámečnické práce.

Povrchová úprava výrobků: - nátěr základovou, vrchní barvou - nástčik základovou, vrchní barvou - komaxit (práškové lakování) - žárové zinkování - galvanické zinkování.

Kovovýroba: - obrábění na CNC strojích - tvarování, ohýbání, frézování, úhlování, stříhání plechů. Klempířské a zámečnické práce. Prodej: - hutní materiál - potrubní dílce - profilová ocel - trubky, kulatiny.

Nástrojárna MIPON s.r.o. - výroba (přípravky střižné, děrovací a lisovací, montážní pneumaticky ovládané) - broušení, ostření - kompletní služby v oblasti elektroerozivního obrábění, hloubení a drátového řezání, frézování i CNC, soustružení

Kovovýroba. Práce: -ohýbání, ohraňování. -CNC soustružení. -řezání laserem. -svářečské. -lakování.

MCM company, s.r.o. se zabývá pracováním plechů - řezání plasmou - ohýbání plechů. Provozovna Příkopy 1228/39 594 01 Velké Meziříčí

Výroba a vývoj strojů a prototypů na zakázku: -ozubená kola, ozubení -lyžařské vleky -stroje na zakázku -speciální stroje -jednoúčelová zařízení -součásti anodových jeřábů. Práce: -kovoobrábění -generální opravy.

Zámočníctvo Prenájom hnuteľných vecí Reklamné a marketingové služby Výroba jednoduchých výrobkov z kovu Opracovanie kovu jednoduchým spôsobom Prípravné práce k realizácii stavby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Dokončovacie stavebné ...

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Tvarové řezání plechů: - kyslík-propan do síly mat.300mm - plazmou do síly mat.30 mm - nadrozměrné výpalky do šíře 4 600mm a délky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Výroba: -drátěný program Služby: -ohýbání, lisování, svařování a popřípadě i povrchová úprava drátu.

Naše služby: - likvidace autovraků - pronájem skladovacích ploch. - znalecké odhady -kovoobrábění

Non-stop zámečnická pohotovost - výroba klíčů - otevírání dveří bez poškození - montáž a výměna zámků a vložek - otevření zaseklého trezoru.

Provádíme mobilní tlakové tryskání a nátěry a poradenství v oblasti povrchové úpravy kovů a jiných materiálů. Dále průmyslové bezpečnostní a dopravní značení.

Činnost: - izolace, izolatérství - izolace tepelné, chladové, hlukové, protipožární, horkovodů, parovodů, energetických celků - vodoinstalatérství, topenářství - prodej a montáž automatických kotlů na tuhá paliva - zemní práce - zámečnictví