Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Tvarové řezání plechů: - kyslík-propan do síly mat.300mm - plazmou do síly mat.30 mm - nadrozměrné výpalky do šíře 4 600mm a délky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Výroba: -drátěný program Služby: -ohýbání, lisování, svařování a popřípadě i povrchová úprava drátu.

Naše služby: - likvidace autovraků - pronájem skladovacích ploch. - znalecké odhady -kovoobrábění

Non-stop zámečnická pohotovost - výroba klíčů - otevírání dveří bez poškození - montáž a výměna zámků a vložek - otevření zaseklého trezoru.

Provádíme mobilní tlakové tryskání a nátěry a poradenství v oblasti povrchové úpravy kovů a jiných materiálů. Dále průmyslové bezpečnostní a dopravní značení.

Činnost: - izolace, izolatérství - izolace tepelné, chladové, hlukové, protipožární, horkovodů, parovodů, energetických celků - vodoinstalatérství, topenářství - prodej a montáž automatických kotlů na tuhá paliva - zemní práce - zámečnictví

Výroba, prodej: - zimní zahrady do bytu - hybridní pohon k elektrovozíkům pro seniory - zásobník na kapsle pro všechny typy kávovarů - krmítko pro ptáky.

Hodinový manžel, služby: - sestavení a montáž nábytku - montáž osvětlení - pokládka plovoucích podlah a PVC - svařování - malířské práce - mytí oken Kovovýroba: - zámečnické práce - mříže - vrata - ocelové konstrukce

Umělecké KOVÁŘSTVÍ/ART Craft METAL Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - mříže na prosklené dveře a okna Návrhy a výroba - originální rukodělné kusy z železa, barevných kovů, antikora i v kombinaci se dřevem a kamenem - branky Návrhy a ...

Kovářství, podkovářství. Práce: - kovářské - zámečnické - soustružnické - svářečské - skružování profilových materiálů na stáčečce - lisování na hydraulickém lise - podkování koní. Výroba: - kované prvky - schodiště - zábradlí - stolky - dveře - vrata - regály - ocelové přístřešky - skokový materiál pro koně ...

Kovářství, výroba: - ražba mincí, předvádění ražby v dobových kostýmech - kované ploty, mříže, zábradlí - kované ozdoby.

Služby: - přesné obrábění - nekonvenčí obrábění - svařování - výroba tvarově náročných dílů - výroba šrouby - zdravotnické přípravky a nástrojové boxy do zdravotnických zařízení

- Přezouvání - vyvažování - demontáž - montáže pneu - opravy defektu - obráběčství. Příjem zakázek 6.00-22.00.

Autoklempířské práce. Vnitrostátní autodoprava: - do 6 tun. Zámečnické práce: - brány - ploty. Kovoobrábění.

Výroba: - Rootsova dmychadla - dmychadlová soustrojí - aerační membrány - deflagrační (protiexplozivní) pojistky. Záruční i pozáruční servis, opravy: - dmychadla. Obrábění na CNC i klasických strojích.

Nabízíme stroje, nástroje, nářadí a potřeby pro dřevoobráběcí a nábytkářský průmysl Dále nabízíme: broušení, svoz a rozvoz nástrojů servis strojů i nástrojů zajistíme financování strojů

Výroba: - hliníkové profily, trubky, tyče a hotových dílů z nich. Služby: - povrchová úprava - práškové barvy, eloxování, chromatování, snímání povlaků - dělení, frézování, vrtání, soustružení, řezání závitů, ohýbání.

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Naše firma se zabývá obráběním kovů již od roku 1992. Nabízíme přesné CNC soustružení, frézování, svařování, dokončovací operace (broušení) a v neposlední řadě kompletní tepelné zpracování či povrchové úpravy (zinkování, černění, elox, niklování, lakování...). Vyrábíme jak velké série, tak i kusovou výrobu. Při práci klademe veliký důraz na ...

Zámečnictví, nástrojářství, obráběčství.

Zámečnictví, kovářství. Výroba: - ploty - zábradlí - grily - umělecké předměty - nábytek. Svařování kovů.

Vyrábíme mříže, brány (včetně pojízdných), dveře a vrata, zábradlí (balkónová a schodišťová), schodiště, ploty, přístřešky, konstrukce (autobusové zastávky), regály, nájezdy, kovaný nábytek a bytové doplňky. Neváhejte nás oslovit pro realizaci Vašich představ z tradičního kovu i nerezu.

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Činnost: - návrh, výroba, montáž kovové mechanismy - konstrukce, stavba a oprava mechanismů, lodí, pohonů, strojů - výroba vrata, brány, schody