Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Výroba bran a prodej garážových vrat. Dodávky: - brány - vrata - plotové sestavy - pergoly - markýzy - předokenní rolety - žaluzie.

Umělecké kovářství - kovové brány, mříže, zábradlí - zámky, klíče.

Kovovýroba: - zámečnické práce - svářečské práce.

Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Služby: - povrchová úprava kovů, betonů a jiných pevných materiálů - tryskání kovových, betonových konstrukcí - metalizace - protipožární povrchové úpravy - ochrana betonových konstrukcí - antikorozní povrchové úpravy

Služby: - kovoobrábění - frézování - 3D měření - soustružení - lisování - dělení materiálu

Řemeslo, výroba: - umělecké kovářství - zámečnictví - mříže, brány, ploty - nábytek - lustry - svícny - vývěsní štíty

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Výroba a prodej hákových kontejnerů: - kontejnery Avia, Abroll, Liaz, Multicar - zakázkové kontejnery - komponenty na kontejnery - technologické palety - ocelové bedny - CNC pálení laserem, plasmou a autogenem - CNC ohýbání a ohraňování.

Kovoobrábění - CNC obrábění kovů, plastů. Výroba dílů z plechu na CNC strojích. Soustružíme a frézujeme na CNC strojích přesné díly z kovů včetně nerezu, titanu a hastelloye.

Zabýváme se: -zakázkovou výrobou z nerezi a oceli. Nabízíme: -broušení a leštení nerez materiálu -výrobu nástřešků, zábradlí, schodišť a oplocení budov.

Dělení materiálu automatem. Jednotlivé řezy poloautomatem. Příčné dělení svitků. Prostřihy tabulovými nůžkami. Broušení tabulí plechů. Kartáčování povrchu plechů. Foliování povrchu plechů. Plazmatické výpalky.

Činnost: - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Galvanizérství, smaltérství

Služby: -kovovýroba -drobné zámečnické práce.

Projekce, výroba, rekonstrukce, zámečnictví: - plavidel a lodí.

Broušení, frézování, soustružení, svařování, CNN ohraňování, povrchové úpravy práškovou barvou.

Kovovýroba - CNC obrábění - frézování, soustružení - vrtání, broušení.

Práce: - zámečnické - svářečské - obráběčské.

Výroba - čtyřhranné a kruhové potrubí do vzduchotechniky - atypické potrubí na zakázku - zámečnické a klempířské prvky.

Kovovýroba - sériová výroba nejrůznějších jemných a přesných rotačních součástek - obrábění kovu i plastu na CNC obráběcích strojích.