Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Výroba, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků.

Činnost: - zámečnická výroba - nástrojářské práce - svářečské práce - výroba kovových palet - návrh a konstrukce jednoúčelových strojů Prodej: - hutní materiál Služby: - zapůjčení specializovaných strojírenských profesí pro automobilový průmysl Stavební činnost: - pozemní stavitelství - vodohospodářské stavby Sídlo Plaská ...

Výroba a prodej: - příruby, přechody, tvarové a volné kování - výroba nástrojů a přípravků Výrobní program: - tvarové výkovky - tepelné zpracování. Tepelného zpracování: - žíhání normalizační, na měkko, na odstranění pnutí - zušlechťování - kalení - popouštění - cementování - rovnání - zkoušky tvrdosti - ...

Výroba ocelových konstrukcí, potrubních systémů, technologických celků. Dále se zabýváme demontáží a montáží nových konstrukcí. Provádíme veškeré svářecí a zámečnické práce.

Dodávka - radiátory - kotle Sváření - hliník - hliníkové konstrukce na přání zákazníka - hliníkové autobloky a jekly

Profi-kov, firma v oboru uměleckého kovářství, zámečnictví, restaurování a konzervování kovu. Kovářství se zaměřuje na zakázkovou výrobu, především kovářskou ruční práci. Dále pak na atypickou zámečnickou práci a restaurování uměleckých a umělecko-průmyslových děl. Hlavním předmětem naší činnosti je výroba kovaných plotů, bran, mříží, zábradlí, ...

Zámečnické prácerenovace, opravy, leštění, čištění - součásti jemné mechaniky, elektromechaniky, vakuové techniky, elektronové optiky.

Práce, služby: - svařování, svářečské - broušení - zámečnické - obrábění kovů Služby: - úklidové práce E-shop: - kabelky - spodní prádlo

Firma Ing. Jakub Šulc - prodej, servis, půjčovna hydraulického nářadí vznikla v roce 2013 s cílem zajistit pro český trh kvalitní služby a produkty pro elektromontážní práce. V naší prodejní nabídce naleznete především hydraulické nářadí (např. hydraulické nůžky, lisovací kleště, náhradní čelisti, zkratovače kabelů, hydraulické generátory ...

Práce: - přípravné stavební práce - povrchové úpravy - svařování kovů a dalších materiálů - kovoobrábění, obrábění kovů, obráběčství.

Stavební práce a rekonstrukce - instalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen.

Povrchové úpravy výrobků a konstrukcí, prášková lakovna.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - nízkoenergetické stavby - zateplování - hydroizolace - vodohospodářské stavby - výkopové práce - sádrokartonářské a zednické práce - zámečnictví, svářečské práce Úklidové služby.

Práce: - pálení laserem - odporové přivařování - CNC ohraňování - práškové lakování - svařování, svářečské. Výroba: - díly pro automobilový průmysl.

Tesařské práce Zateplení - budovy Rekonstrukce a revitalizace - průmyslové stavby Kompletní stavební činnoststavby a rekonstrukce - RD Pokrývačské práce Zámečnické práce

Výroba: Přesná strojírenská výroba. Kovoobrábění včetně kompletace. Obrábění na NC, CNC strojích. Výroba: - řezací válce pro skartační stroje - stroje pro recyklaci použitých kartonů - paketovací lisy - soukací stroje pro zpracování polyetylenových vláken a jejich náhradní díly - převodovky pro malou zahradní techniku - ...

Průmyslová automatizace: - výroba jednoúčelových speciálních automatických zařízení. Svařování, pájení, zatavování, nýtování, tvarování.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Umělecké kovářství KOV-BOYS. Výroba - kovaná zábradlí - brány, vrata, ploty, mříže.

Výroba - briketovací lisy KL - 40 Kovovýroba - zámečnické práce

Hodinový manžel - úklidové práce - zámečnické práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - zednické práce - elektroinstalační práce.

Zámečnictví Svářeč-Tig, elektroda-nerez-černé-Co2