Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiály a polotovary: - slitiny hliníku - plechy, desky, přířezy, profily, kulatiny, pásy, svitky, trubky - barevné kovy (mosaz, měď, bronz) a slitiny - plechy, trubky, pouzdra, pásy, tyče - nástrojové, konstrukční a nerezové oceli - tyče kruhové a ploché, plechy, ...

Kovovýroba, výroba: - mechanické díly rotačního charakteru. Kovoobrábění na CNC strojích.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Výroba: - klíče. broušení nástrojů opravy deštníků Prodej: - klíče - zámky - kování. Nouzové otevírání bytů. Provozovna: Zámky - klíče autobusové nádraží Tovární 3248 Přerov Zámky - klíče ALBERT - Koloseum Gen. Janouška 2, Přerov

Specialisté na přesné stavební práce pro stanice technické kontroly (STK). Strojní obrábění. Soustružení, frézování. Válcování závitů zapichovacím způsobem UPW 12, 5 x70. Broušení na kulato, délka 1000 průměr 300 mm Zámečnictví. Kovovýroba.

Povrchové úpravy kovů: - profesionální protikorozní ochrana.

Soustružení, frézování, dynamické vyvažování, broušení, svařování.

Kovovýroba: - obrábění na strojích CNC - odlitky - výkovky včetně jejich zajištění. - opracování odlitků a výkovků na CNC strojích do velikosti cca 2000 mm.

Frézařské práce, frézování libovolného tvaru kovových i nekovových mat., vrtání otvorů na plochých i kulatých součástech, frézování klínů, lišt, rybin, různých vybrání apod. Zhotovení drážkových hřídelů, typizovaných i speciálnich rozměrů, zhotovení drážek, dále tzv. tisícihranů, zubů libovolných rozměrů a úhlů na hřídelích i na čelech průměrů. ...

Fotorealistické vizualizace a animace CNC frézování Tvorba - 3D CAD/CAM software pro vytváření návrhů plavidel

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Řemesla, služby - pokrývačské práce - klempířské práce - výškové práce - malířské a natěračské práce - nátěry střech - zámečnické práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby a nástavby Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalace - zámková dlažba - zámečnická výroba Montáž, oprava, servis: - ponorná čerpadla

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Stavebně zámečnické práce Vodoinstalační práce

Práce: -broušení a leštění kovů -stavební zámečnictví -kovářské. Kusová zámečnická výroba dle požadavků zákazníka, prodej: -kovové konstrukce, vazníky, poklopy, kovová okna a dveře, plotové dílce, garážová vrata, zábradlí, pevnostní i ozdobné mříže, žebříky, kovový nábytek, výkladce, přímá i točitá schodiště, ...

Práškové nanášení barev Výroba - ocelové konstrukce. Stavební zámečnictví.

Výroba forem a dílů pro výrobu PET předlisků - trny, pouzdra, závitové části, kavity, chladící trubky.

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.