Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Strojírny - nástrojárna - výroba forem a nástrojů - lisování plastů - vstřikování plastů - provádíme vzorkování

Práce: - soustružnické - frézařské - brusičské, broušení

Kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání Výroba - ozubená kola

Práce: - zámečnické, - svářečské, - autojeřábnické (do 20 t). Výroba: - tlakové nádoby, - plynová zařízení.

Stavební práce - instalace plynových rozvodů - údržby, revize a opravy vyhrazených plynových zařízení - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce - dodávka a montáž plastových oken a dveří - topenářské práce, montáž topných těles - zámečnické práce, - výroba ocelových konstrukcí, vrat, bran a plotů.

Výroba: -různé díly z kovu -zpracování a vysekávání plechu -ohraňování -lakování práškovou technikou -svařování včetně montáže výrobků.

Zakázková výroba, kovovýroba: - kovové palety - přepravky - zahradní nábytek - stojany na kola. Dělení materiálu. Tváření materiálu. Obrábění, svařování, povrchová úprava. Doprava: -nákladní do 3t.

Práce: - zpracování plechů - zámečnické, frézařské a soustružnické - CNC lisy děrovací a ohraňovací - lakování a úprava povrchů - kovoobráběčství - nástrojařství - KTL

Činnost: - kovotlačení - mědikovectví

Komplexní služby v oblasti BOZP a PO: - poradenství, poradenské služby, rekvalifikace, kurzy v oblasti bezpečnosti práce a v souvisejících oblastech - certifikace pracovníků akreditovaným certifikačním orgánem - BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI: - celkové zajištění BOZP - školení a vzdělávání podnikatelů, ...

Výroba, oprava, montáž: -ocelové konstrukce -zařízení pro odprášení průmyslových prachů -drtiče -zařízení pro kamenolomy a pískovny -technologická zařízení -sila, zásobníky -dopravníky řetězové a pásové, redlery. Oprava: -generální opravy důlních zařízení a velkostrojů. Převíjení elektromotorů. Práce: -obrábění ...

Nabízíme volnou kapacitu na svařování a obrábění kovů. Práce, kovovýroba, výroba: - ohýbání trubek - ohýbání pásové oceli - svařování kovů MIG, TIG - svařování nerez, hliník - obrábění kovů - CNC soustružení, obrábění - ocelové konstrukce - vjezdové brány - turnikety a závory - ploty a schody - montáž dveřních a vratových ...

Nabízíme volnou kapacitu na vertikálním frézovacím centru s automatickou výměnou nástroje pro kusovou i malosériovou výrobu. Všechny 3 osy plně řízené v rozsahu obrábění d 762, š 406, v 505 mm. Centrum je díky své moderní technologii, která zaručuje vysoký výkon, vhodné i pro sériovou výrobu. Stroj je vhodný i pro glavírovací operace. ...

Činnost: - umělecké kovářství - zámečnictví

Montá, demontáž: - ocelové konstrukce - průmyslové technologie - svařování - zámečnické práce

Strojírenská výroba: - CNC dělení materiálu laserem, CNC ohraňování - zakružování - svařování - obrábění - zámečnictví

Činnost: -zámečnická výroba -svařování MIG* -svařování vrat a dveří (kov*, plech, výdřeva) -opravy a výroba nástrojů a součástí zemních strojů -řezání, vrtání, ohýbání -svařování konstrukcí.

Povrchová úprava kovů - ruční broušení a leštění - leštění v přáškovém automatu. Kompletace vodovodních armatur. Montáž vzduchotechnického potrubí a klimatizačních jednotek. Ubytovací služby - ubytovna.

Práce: -kompletní akce na klíč -elektromontážní -zemní -klempířské -zámečnické -sádrokartonové příčky -zednické -malířské, natěračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -lednice, mrazáky -pračky -myčky nádobí -boilery, kotle -svítidla.

Zámečnictví, nástrojářství.

Kovovýroba, zámečnictví, CNC obrábění Výroba strojů a zařízení - míchací (hnětací) stroje Provozovna: Výrobní 952 Hradec Králové (skladištní oblast)

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - nářadí, stavební stroje a mechanizace z;n. NORTON, TUSCH, LATYN, Honda, Gemini, Makita, Narex, Protool, Fischer, Upat, Pilana - stavební a blokové pily pro dělení cihel, zámkové dlažby a stavebních bloků do průměru diamantového kotouče 900 mm, řezače spár, frézy na beton, hladičky betonu, vibrační lišty ...