Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění - kovovýroba -zámečnictví, zámečnické, zámečník -soustružnické, soustružení, soustružník -frézařské, frézování -vrtání, vyvrtávání.

Práce: -zámečnictví -svářečské, svařování -zpracování plechů. Kovovýroba, výroba: -mříže, schody, vrata, atd.

Kovoobrábění a ruční broušení mědi, hliníku, mosazi a železa.

Umělecké kovářství Výroba - mříže - vrata - brány - schody - ploty - zábradlí

Řemesla, služby: -zámečnictví -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -silniční motorová doprava nákladní -nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -zakázkové stavební i nábytkové truhlářství -truhlářské a tesařské práce -natěračské práce -sádrokartonářské práce -zateplování fasád

Strojírenství, výroba: - kusová výroba svařovaných dílů - strojní opracování kovů

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - nebytové a průmyslové stavby - rekonstrukce Řemesla, služby: - klempířské práce - tesařské práce - zámečnické práce - lakýrnické práce - zakázková výroba nábytku - stavební projekce - stavební dozor

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Výroba a montáž ocelového a nerezového zábradlí Vodo/topo, plyn: - rozvody vody, topení, kanalizace - kompletní dodávka sanitární keramiky - instalace bojlerů na ohřev TUV, plynových i elektrických kotlů pro vytápění domů a bytů. Úchopová madla - bezpečná opora při užití WC stejně tak i při ...

Zámečnické práce. Návrh, výroba, montáž: -zábradlí -výplň plotových polí -brány, vrátka

Lisované výrobky ze železných a barevných kovů (hliník, mosaz, měď). Výroba lisovaných výrobků z kovu: -plech, drát, tyčovina, profily. Úpravy: -lisování -ohýbání -děrování -řezání -svařování. Zajišťujeme: -zinkování -černění -chromování -kalení -nitridaci -cementování -povrchovou úpravu práškovými barvami.

Výroba, montáž: -ocelové konstukce -halové objekty -sportovní objekty -technologické svařence -konstrukce pro energetické rozvody -reklamní věžové bilboardy -úpravy kovů a kovových součástek.

Výroba - autoplachty - plachtové stěny - kryty na rotační sekačky a zemědělské stroje Kovovýroba - zámečnické práce

Služby pro průmysl, kovovýrobu a stavební firmy: -prášková lakovna -mokrá lakovna -povrchové úpravy -komaxit -zámečnická výroba. Lakování i mokrým procesem - průmyslové lakování (stroje a zařízení). Lakování provádíme jak na hliník, tak i železo. Předúprava je prováděna dle materiálu. Možnost zajištění zakázek na laseru a plazmě. ...

Obráběčství a frézování CNC

Práce: -kovoobráběcí -tvarování za studena -lisování -bodové svařování -katoforézní lakování -dokončovací práce -DIN EN ISO 9002 VDA 6.1 DIN EN ISO 14001. Výroba: -nástroje - díly pro automobilový průmysl

Zakázková výroba, kovovýroba, zámečnictví: - kovoobrábění - malosériové - kovové konstrukce - ocelové konstrukce - kontejnery - svářečské práce - ocelové palety. Provozovna: Hradec Králové - Kukleny.

Výroba - dřevoobráběcí stroje: - spodní truhlářské frézky s výkonem motoru 3 až 7 kW - pásové brusky s otočnou hlavou v délkách stolu 1, 5 - 2 - 3 m a kartáčovacím zařízením - kopírovací soustruhy na dřevo. Zakázková výroba: - pily a roztřískovače. Opracovávání kovů na zakázku.

Kovoobrábění - CNC obrábění karusel do 1, 3m a do 1, 7m Plotiště nad Labem 613 (areál ČKD) 503 01 Hradec Králové 16

Kovovýroba - zámečnické práce - povrchové úpravy - ocelové konstrukce - vrata, mříže, zábradlí Autodiagnostika, výroba, montáž - válcové zkušebny brzd - deskové zkušebny brzd - výkonové stolice pro měření výkonu motoru - zkušebny náprav - příslušenství zkušeben

Obráběčství. Provádění mechanických úprav, obrábění kovů: - nástrojové oceli, Al + Cu - slitiny - slitiny mědi - nástrojové oceli - ocel rychlořezná, žáruvzdorná, zušlechťovaná, pásová - vysokotavné kovy. Bodové svařování. Tlakové vstřikování lehkých kovů. Odporové svařování elektrod.

- Obrábění na klasických strojích - soustruh, frézka, vrtačka, - svařování pod CO2 menších konstrukčních prvků

Práce: -kovoobrábění -sváření Výroba: -tvarové výpalky z plechu -ocelové konstrukce

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - mříže - vrata, ploty Práce: - klempířské - umělecké kovářství