Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Povrchová úprava nástrojů. - tvrdé, otěruvzdorné vrstvy vytvářené metodou PVD -prodloužení životnosti nástrojů řezných, střižných i tvářecích zhruba trojnásobné - korozivzdorné vrstvy odolávají teplotám i 750°C, mají nízký koeficient tření - tloušťka vrstvy max. 0, 003 mm.

Zámečnictví: -vrata, oplocení, mříže, branky, zábradlí, schodiště. -svařování -výměna: -zámky a vložky na dveřích. Kovoobrábění: -soustružení -drobné frézařské práce -vrtání -řezání vnitřních závitů

Zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické.

Projekt, výroba, montáž: -ocelové konstrukce všech druhů -komplexní dodávky investičních celků na klíč -dílčí dodávky ocelových prvků -drobné zámečnické práce -zpracování technické dokumentace.

Zámečnictví. Výroba -branky -ploty -schodiště -zábradlí -mříže

Zámečnictví. Výroba, oprava, servis: -ocelové konstrukce -brány -schodiště

CNC obrábění na vertikálním obráběcím centru MCV 1016 QUICK s přídavným sklopným a otočným stolem - drátové elektroerozivní obrábění AU500IA - obrábění na CNC frézkách FV25 CNC A a soustruhu MASTURN 54 CNC Sváření oceli a nerezu metodou WIG Výroba forem Kusová i sériová výroba

Hodinový manžel pro Brno a okolí. Práce na zahradě, okolí domu i práce v bytě.

Výroba, dodávka: - průmyslové nože, čepele, žiletky, výsekové protiplechy - řezací a převíjecí stroje pro papír, lepenky, kartony, folie. Opravy, rekonstrukce: - řezací a převíjecí papírenské stroje. Prodej: - nože a příslušenství pro dělení papíru. Služby: - ostření nožů.

Nákup, prodej, velkoobchod, maloobchod, e-shop, opravy, servis, znehodnocování, ničení, poradenství a odhady: -zbraně: -lovecké-kulovnice, brokovnice, kombinované -sportovní-malorážky, perkusní pušky, revolvery, kuše, luky, pistole -obranné-plynové pistole -chladné-nože -obranné prostředky-spreje (sprey), obušky, ...

Práce: -zámečnické -montážní -servisní. Stěhovací technika.

Umělecké kovářství a zámečnictví.

Výroba: -hliníkové radiátory -hliníková okna a dveře -hliníková zábradlí Obráběčské práce.

Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Strojírenská výroba Soustružení - frézování Výroba - odlitky z šedé litiny Výroba - modelová zařízení pro slévárny

Stavební práce: - výstavba rodinné domy, byty - rekonstrukce - zednické a obkladačské práce - sádrokarton - malířské a natěračské práce - vodoinstalace - zámečnictví

Prodej: -hutní materiál. -trubky, plechy. -betonářská ocel. -traverzy. Práce: -zámečnické. -svářečské. Tel.: 724027495

Obráběčství, práci na CNC strojích.

Kovodělná výroba: - tvarování, ohýbání drátu 3-8mm na CNC stroji - rovnání a dělení drátů o průměru 2-6 mm - bodování, drátěné sítě, drátěný program - pojízdné manipulační boxy a vozíky - nosiče na jízdní kola - lisování, ohýbaní, tvarování kovových dílů - betonové rybníkové požerákové výpustě(stavidla) - svařování CO - zakázková ...

Zámečnictví. Zakázková výroba: -nerezové a ocelové doplňky pro interiér a exteriér: -vnitřní a venkovní zábradlí -zámečnické doplňky.

Zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické práce. Povrchová úprava kovů: - práškové lakování - povrchová úprava kovů.

Nabízíme: - kovovýroba - zámečnictví - instalace průmyslových médií - montáže - demontáže - umělecké kovářství - zemní práce - BOBCAT S250. Provozovna: Bechov 85, Dolní Bousov, 29404

Výroba ocelové konstrukce. Montáž strojního zařízení. Svařování. Dopravníky.

Kovářství, výroba: - svícny - stoly, postele - židle - mříže, zábradlí