Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Zámečnické a strojní práce. Revize zdvihacích zařízení. Opravy obráběcích strojů. Revize požárních hydrantů.

Svařování oceli, ohýbání a vrtání plechů.

Zakázková kovovýroba, zámečnictví: -brány -přepravní palety -boxy -zábradlí -přepravních palety -boxy -regály -zábradlí -brány

Zámečnické práce: -schody -mříže -balkony -grily -pojezdové brány Montáž, demontáž: -ocelové konstrukce. Výroba, oprava, servis, montáž: -ploty

Zámečnictví: - drobné zámečnické práce. Výroba: - zámky, kování.

Zakázková výroba a montáž - oplocení, vrata, brány, mříže - konstrukce Technická diagnostika Svařování Kovovýroba - zámečnické práce - městský mobiliář - dětská hřiště

Výroba: - přesné obráběcí díly z oceli, duralu, plastů, litiny a nerezu včetně tepelného zpracování a povrchové úpravy. Frézování Soustružení Dělení materiálu Tepelné zpracování.

Zámečnictví, nástrojářství

Stavební práce. - zámečnické - lešenářské práce - zednické a bourací práce - chemické izolace - syntetické podlahy Prodej: - chemické materiály. Rozpočtová činnost, dodávka staveb. Rekonstrukce bytových jader. Oprava, údržba: - omítky - okna - obklady - dlažby.

Kovoobráběcí práce - soustružnické práce

Nabízíme děrování, laserové řezání, ohýbání, sváření, zámečnické práce, práškové lakování, montážní práce a podlahové konvektory vlastní výroby

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

otevřeli jste nabídku firmy, která se zabývá výrobky z ocelových profilů, plechů, kulatin a jiných kovových materiálů. Dále provádíme výměnu zámků, opravu dveří, bran, branek, přístřešků, plotů, schodiště, zábradlí jednoduchého nebo s výplní polykarbonátu a jiných, mříží a spousta jiných výrobků.

Kovářský atelier Železný drak Zakázková výroba tradičních i netradičních kovaných výrobků, interiérových i exteriérových kovových objektů převážně uměleckého charakteru, ručně kovaných stylových špěrků z nerezové oceli za použití tradičních kovářských technologií.

Výroba zámků a kování. Povrchová úprava a zušlechťování kovů. Galvanovna

Výroba, dodávka, prodej: - regulační ventily a havarijní uzávěry ventily řady RV - regulátory diferenčního tlaku - uzavírací, pojistné ventily - řídící přístroj RP 5330, dálková signalizace - speciální armatury a příslušenství - ventily pro jadernou energetiku, vstřikovací hlavice, chladič páry, kulové kohouty, časovací jednotka, ...

Prodej, servis, revize: -elektronářadí -repasování akumulátorů -broušení řetězů -seřízení nářadí(Stihl).

Zámečnictví. Prodej, montáž, servis: -vrata -schody -mříže -ploty.

Výroba elektrických strojů a přístrojů: - relé, spínací prvky - hasící a chladící zařízení - povrchová úprava kovů, kov, kovy: - galvanické mědění (galvanizace), niklování, zinkování, eloxování hliníku (Al), černění (brinýrování, alkalické černění) oceli. Certifikace ISO. Povrchové úpravy na nové lince.