Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Práce: -soustružnictví -broušení povrchová úprava.

Společnost KS Hostěradice, s.r.o. se specializuje na výrobu a montáž ocelových konstrukcí. Naše práce zahrnuje širokou škálu produktů, od plotů, bran, vrat a zábradlí až po podjezdové a příjmové koše. Jsme hrdí na naši schopnost poskytovat dopravníky a elevátory, stejně jako ocelové zásobníky a sila, které jsou nezbytné pro efektivní logistiku ...

Výroba a montáž ocelových konstrukcí na zakázku pro občanské, zemědělské a průmyslové stavby. Poskytujeme tyto služby: - stříhání a ohýbání - zakružování a práce na hydraulickém lisu - montáže - demontáže - svářečské práce

Výroba zámečnických výrobků: - stavební zámečnictví - ploty - vrata - mříže - zábradlí - brány, branky. Stříhání plechů. Ohýbání plechů. Svařování plamenem. Montáž žaluzií.

Společnost Hanibal - dřevo s.r.o. se zabývá řezáním a prodejem řeziva.

Strojírenská výroba, kovovýroba: - ocelové konstrukce, části jeřábů, jeřábové díly - pálení - řezání profilů - tryskání - svařování - obrábění - vrtání, soustružení, frézování - povrchová úprava kovů lakováním.

Technické inspekce v hutním a strojírenském oboru. Pořádáme prohlídky a inspekce: - kapacitní a organizační - finální kontrola výrobku - průběžné prohlídka kvality - dohledové na kontrolní proces a technologii - předexpediční - nakládkový a vykládkový.

Vývoj, výroba, dodávka: -stroje na zpracování krmiv a sypkých materiálů pro průmyslové výrobny zemědělské společnosti, družstva, soukromé rolníky: -válcové šrotovníky, mačkače zrnin, drtiče granulí -horizontální míchačky sypkých hmot -výrobny krmných směsí -zařízení pro průmyslový mikrovlnný ohřev: -sušení, ...

Společnost HEBERLEIN s.r.o. se specializuje na kovovýrobu a výrobu kabin pro různé typy strojů. Od roku 2002 vyrábí rámy kabin pro zemědělské, zemní a komunální stroje v sériích od desítek po stovky kusů ročně. V oblasti kovovýroby nabízí firma široké spektrum služeb, včetně laserového řezání, ohýbání plechů, zakružování a ohýbání profilů, ...

Výroba: -podlahové rošty -schodové stupně -příchytky k roštům. Služby: -atypické rozměry -úpravy řezem -žárový zinek -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Obchodní činnost. Celní deklarace. Provozovna: -u hřiště areál.

Luděk Wrona zabezpečuje zámečnické práce.

LKOVO s.r.o. je česká firma specializující se na CNC ohraňování a kovovýrobu. Poskytuje široké spektrum služeb včetně obrábění kovů, svařování, drobného zámečnictví a výroby držáků AV techniky.

Kovovýroba, práce: -lisování plechů za studena -dělení materiálů. - CNC frézování a soustružení - ohýbání trubek

Broušení, pískování a prodej olovnatého křišťálu. Opravy sklenářských výrobků a jejich mechanické leštění.

Předmětem činnosti společnosti TMK construction s.r.o. je především výroba strojů, zařízení, kovovýroba a zámečnictví.

Strojírenská výroba: - obrábění kovů - soustružení, frézování - zámečnické práce.

Výroba: -kované ploty, brány včetně pohonu -CNC obrábění -práce na frézovaných, soustružnických centrech -obrábění odlitků, nerezu, výkovků -výroba strojních dílců malosériových i vícesériových -nerezové dílce, nerezové zábradlí, komponenty.

Zakázková výroba kovaných a zámečnických produktů jako jsou brány, branky, mříže, schody, zábradlí, nábytek. Nabídka dřevěných pelet a briket.. Výroba kované brány, branky, ploty, mříže, schody či zábradlí, kovaný nábytek, svícny, doplňky do vinných sklepů, krbové nářadím aj. Jedná se převážně o zakázkovou výrobu a proto skutečný design ...

Výroba klíčů Znojmo - klíčová služba, autoklíče s čipem, imobilizérem, dálkovým ovládáním, prodej zámků, vložek, nožů, opravy, poradenství.Výměna obalů u autoklíčů, výměna baterií, vyřezání nové planžety. FAB, TOKOZ, GUARD, EVVA, ABUS, MUL-T-LOCK, ISEO, GEGE. Broušení nožů. nůžek, seker, kuch. nožů, zavíracích, do sekaček, zahradnických.Nouzové ...

MATEICIUC a.s. je dynamická firma specializující se na vývoj, výrobu a distribuci plastových výrobků, s důrazem na exportní činnost. Využíváme špičkové technologie extruze a vstřikování plastů pro výrobu na míru, což nám umožňuje splnit specifické požadavky našich zákazníků. Jsme hrdí na to, že jsme držiteli prestižního certifikátu kvality ČSN EN ...

Montáž posklizňových linek - plechová sila, dopravníky, elevátory, čističky a další. Dodávka zámečnických prací, jako jsou posuvné brány, dvoukřídlé brány, vrata, železné oplocení a pergoly. Zakázková výroba drobných konstrukcí.