Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Hledáte výrobce rozvaděčů nebo potřebujete provést revizi elektrických zařízení ve Svojetíně a okolí? Pak jste na správném místě! Specializujeme se především na výrobu rozvaděčů, elektromontáže a revize elektrických zařízení. U námi vyrobených rozvaděčů je samozřejmostí rovněž jejich montáž a plné zprovoznění dle přání zákazníka. Naše ...

Prodej a servis - dřevoobráběcí nástroje Broušení Ostření - dřevařské nástroje

Kovovýroba, montáž, servis, oprava: - nerezové zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - kovové dveře, vrata, brány, madla, sklopná madla - prosklené a polykarbonátové přístřešky. Výroba, prodej, servis, montáž: - hydraulické, pneumatické prvky - hydraulické válce, hadice, hydraulické rozvodové bloky - pneumatické (tlakové) ...

Zámečnictví, nástrojářství

Malířské a natěračské práce Práce: -elektroinstalační -sádrokartonářské práce -obkladačské práce -zednické práce -zámečnické práce -vodoinstalatérské práce.

Svářečské práce - svařování plastů

Práce, služby: Sklenářství -sklenářské práce -instalace okeních fólií. -zámečnické práce -prodej barev, laků -projekční služby -specializace na stavební sklenářství. Fakturační adresa: Brno, Křídlovická 68.

Nabídka konstrukčních prací ve strojírenství, mechanice či optice.

Nabízím: - povrchovou úpravu kovových materiálů práškovými barvami, známou také pod názvem "komaxitování".

Projekce, výroba, instalace, rozvody, montáž, servis, oprava, rekonstrukce, topení, voda, plyn, úklid, ostraha majetku. - Pozemní stavby - Zámečnická výroba - Úklidové služby - Ostraha osob a majetku Inženýrské stavby: - rozvody plynu - zdravotně technické instalace klimatizace, vzduchotechnika, rozvody vakua, tlakový vzduch, tepelná ...

Služby: -kovovýroba, dopravníky sypkých materiálů -70% produkce vyváží pro zahraniční partnery HAVEKO s.r.o. -kovářství - okrajově -ručně kované výrobky - okrajově -zámečnické práce na zakázku -obrábění -stříkání syntetických barev -frézování -stolní obrábění -dopravní linky pro výrobudřevotřískových desek ...

Provádění staveb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentací -vodoinstalační a topenářské práce -kovovýroba -zámečnictví a montáže -krovy, pergoly a drobné dřevěné stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchyňských linek.

Výroba a zpracování dekorovaného skla a skleněných polotovarů. Rychlé občerstvení, hostinská činnost.

Výroba: -nástrojárna -výroba nástrojů pro přesný střih -kalení, niklování, safírování, omílání -CNC obrábění, lisování, elektroerozivní obrábění, tepelné -zpracování -drátěný program.

Zámečnická výroba: -kontejnery -odpadkové koše.

Zámečnická výroba, dodávka, montáž, prodej: -kovové výrobky pro interierové vybavení, reklamní průmysl, stavebnictví: -vrata a brány -oplocení -ocelová schodiště vnitřní a vnější -kovové nábytkové dílce -reklamní stojany, vývěsní štíty -ocelové konstrukce pro stavební výrobu, kotevní prvky.

Zámečnické práce: - mříže do oken. Topenářské práce.

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu dle zámku - autozámky Zámečnictví Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu (dle zámku) - autozámky

CNC soustružení. CNC frézování. Protahování, broušení protahovacích trnů. Návrh a dodávka nových trnů.

CNC obrábění. Kovoobrábění. Frézování. Soustružení. Vrtání. Broušení.

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.