Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kovovýroba, zámečnictví, zámečnická strojní výroba: - ocelové konstrukce - průmyslová zařízení (nakladače, zásobníky, nádrže, schodiště, plošiny, zábradlí) - střední a větší opravy: - linky, obráběcí stroje. Elektromontážní práce, elektroúdržba: - převíjení-motory - elektroinstalace, řemeslo elektrikář - silnoproudá ...

Výroba ocelových konstrukcí, součástí kotlů, potrubních mostů a potrubí, kontejnerů a násypek, nejrůznějších svařenců, obslužných plošin, schodišť apod.

Služby: - procesní analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zaměření na celkovou úpravu pracoviště - ergonomické pracovní stoly - regálové a skladovací systémy. Práce: - projekce a konstrukce - svařování - obrábění - montáže.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - otevřené ocelové profily z plechu do 2, 0 mm, ocelových kovových profilů pro sádrokartonové konstrukce: - sádrokarton NORGIPS, KNAUF, LAFARGE

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -nástrojářské, nástrojářství.

Práce, řemeslo: -zámečnictví, stavební zámečnické, zámečník.

Výroba - nerezový nábytek pro velkokuchyně stoly, regály, dřezy - nerezové zábradlí - nerezové potrubní systémy Svářečské práce Zámečnické práce

Výroba a montáž: - stavební konstrukce - mříže - plotové dílce - vrata a branky či zábradlí z černého i nerezového materiálu.

Truhlářství, podlahářství Zámečnictví, nástrojářství

Kontstukce výrobních přípravků.

Zámečnictví a nástrojářství Frézařské práce na stroji FA 3U Zinkování - cínování - stříbření Svařování elektřinou a CO2 Lisování do tlačné síly 32t

Výroba - řezné nástroje Modernizace - obráběcí stroje Výroba - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže -nástrojařské práce Konstrukce - tvářecí stroje - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže - řezné nástroje Výroba - tvářecí stroje Výroba vstřikováním - díly tváření Konstrukce a výroba - měřidla.

Nožířství, prodej: -krejčovské nůžky -kadeřnické nůžky -kuchařské a řeznické nože -kuchyňské nože, ocílky, brousky -řezné nástroje OLFA a náhradní díly -manikúrní a pedikúrní nástroje, manikúry -napesní, nářaďové nože, dýky -ruční výrobky českých a slovenských nožířů -broušení, servis -výstava nožů MORAVA NŮŽ ...

Práce: -jeřábnické, práce s autojeřábem -svářečské, svařování kovů -zámečnické, zámečnictví -kovoobrábění - soustružení, frézování kovů -stavební. Výroba: -elektrotříkolky -tlakové nádoby. Opravy: -tlakové nádoby.

Služby: -zámečnictví -kovářské práce.

Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Kovářské a zámečnické práce, výroba konstrukcí, zábradlí, plotů, brán s pohonem i bez. Výroba koňských překážek a bytových a nebytových a dárkových doplňků. Výroba kovaných komponentů pro kováře, zámečníky a kutily.

Zámečnická výroba. Výroba: - ocelové konstrukce.

DIVIZE ULTRASONICS: Prodej, dodávka, servis. -technologie pro ultrazvukové sváření plastů (ultrazvuková svářečka, svářečky na plasty) -obchodní zastoupení firmy RINCO ULTRASONICS, Švýcarsko -dodávka a renovace sonotrody pro všechny technologie -malosériové svařování plastových výlisků (plastové výlisky, plastový výlisek). Certifikát ISO ...

Výroba, prodej: -šití sportovních potřeb-batohy, návleky ledvinky, poštovní brašny, šití na zakázku, obaly, postroje, taktické vesty -technické pryže, technická pryž -polyuretanové dílce a oplášťování válců a kol z PUR -forem, forma, formy pro lisování a výrobu technické pryže -pogumování nádob, válců a kol, včetně dodatečného ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické rozvaděče -přímotopné vytápění -elektroměrové rozvaděče -elektrokotle KOPŘIVA -sálavé topné panely -elektrické konvektory. Elektroinstalace. Revize: -elektrická zařízení. Kovovýroba: -vrata -regály -mříže -plechové skříňky. Zámečnické práce.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.