Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Výroba a prodej stojanů na kola na všechny běžné typy.

Konstrukční práce - modelování a konstukce. - nářadí a kovové díly - formy pro automobilový a strojírenský průmysl. Kovovýroba: - CNC frézování: - výroba modelů, forem, kokil, opracování odlitků. - CNC soustružení od jednoho kusu po sériovou výrobu. Služby: - programování CAM, CMM - měření ve 3D.

Práce: -průmyslové lakování mokrou cestou výrobků z kovu (ocel, hliník, nerez), plastu, dřeva (vysoký lesk). Výrobní hala SpectroTech Za Humny 926 697 01 Kyjov tel.731209902

Vysekávání a ohraňování plechu. Řezání plechu laserem. CNC řezání laserem - max. 3000x1500x15mm CNC vysekávání a tváření - max. 3000x1500x4mm CNC ohýbání - max. délka 3100mm CNC soustružení max. průměr 200x500mm Svařování metodou TIG, MIG a WIG.

Výroba, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - klece, voliéry, přepravky na zakázku - pro psy, kočky, ptáky. Máte možnost výběru z různých velikostí klecí, přepravek a voliér pro jiná drobná zvířata.

Kovovýroba Smaltérství Galvanizérství Povrchové úpravy

Nástrojárna. Nástrojářství. Výroba: - nástrojů vlastní konstrukce. Zámečnictví. Zámečnické práce: - obrábění kovů - elektroerozivní obrábění. - broušení - frézování - soustružení - ohýbání - lisování a nástřih materiálu, Výroba: - technické textilie.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, svařování: -fréza, soustruh, štosovačka, ohýbačka, ohýbání vinklů, úhelníků -výroba, prodej vrata, mříže, ploty, zábradlí, vrata.. Provozovna: areál MND, Hraniční 268/120, 691 41 Břeclav-Poštorná

Kovoobrábění, obrábění kovů: - CNC frézování - CNC soustružení

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Kovovýroba. Obráběčství, kovoobrábění, obrábění kovů.

Zámečnictví, drobné zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Výroba: - ocelové konstrukce - oplocení - posuvné a samonosné brány - venkovních zábradlí - schody, schodiště.

Kovovýroba-Frézařské a zámečnické práce Truhlářství-Vše pro interiér a exteriér Zakázková výroba z masívu i lamina- kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek atd.

Výstavba: - rodinných domů. Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny - zateplení fasády. Práce: - malířské, lakýrnické - zednické - sádrokartonářské, sádrokartony - svařování izolací Alkorplan.

Kovářství, kovářské práce. Kovovýroba, obrábění kovů: - soustružení, vrtání, frézování a obrábění kovů.

Kovářství a podkovářství. Kovářské a podkovářské práce.

Zámečnické práce, zámečnictví. Kovovýroba, výroba. - pojezdové brány - vrata - schodiště - zábradlí - vleky a konstrukce. Služby: - vedení, zpracování účetnictví a daňové evidence - personalistika, mzdová evidence, mzdy.

Firma STABAD CZ, s.r.o provádí stavební práce, montáže, rekonstrukce budov, zateplování budov a také novostavby, půdní vestavby, zámečnické práce apod. Vykonáváme také montážní práce pro zahraniční firmy.

Zámečnictví, nástrojářství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací ...

Natěračské práce Malířské práce Výroba, montáž - ocelové konstrukce. Dokončovací stavební práce Stavební zámečnické práce.

Umělecké kovářství, podkovářství. Návrhy, realizace, internetový obchod, prodej, eshop: - kovaný nábytek - interiérová a exteriérová zábradlí, brány, ploty, mříže - specializace - kovová figurální plastika.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Přípravné práce pro stavby Provádění staveb. Demolice, odstraňování staveb. Zemní, výkopové práce.

Umělecké kovářství- zakázková výroba Kovovýroba

Máte-li zájem o jakoukoliv atypickou zámečnickou práci či kovovýrobu, jsme tady pro Vás! Mezi naše činnosti patří zámečnické práce a kovovýroba. Nabízíme výrobu nerezových atypických konstrukcí, zábradlí, schodišť, skleněných příček, posuvných dveří s kompletním nerezovým kováním a mnoho dalšího. Atypickou výrobu provedeme dle požadavku ...