Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Výroba - konstrukce Povrchové úpravy kovů Robotizované sváření Dělení materiálu plazmou Kovovýroba

Montážní a kompletační práce: - řezání hliníkových profilů, montáž a balení reklamních panelů - montáž, kontrola a expedici výrobků - balení různého zboží.

Realizujeme úpravy veřejných prostranství včetně ošetření zeleně. Provádím výkopové i zámečnické práce. Nabízím montáž ocelových konstrukcí.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Naše služby: - obrábění, kovoobrábění.

Vývoj a výroba výsekových nástrojů pro obalovou techniku a vzorování.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Technicko-inženýrská firma zaměřená na poskytování komplexních služeb zákazníkům v oblasti strojírenské výroby. Projekční činnost - zpracování projektové dokumentace. Konstrukční činnost - zpracování konstrukční a výrobní dokumentace. Výroba. - svařence z nerezových ocelí - svařence z uhlíkových ocelí Konstrukce, výroba, montáže: - ...

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba.

Dodávka: - schody - schodišťové zábradlí. CNC frézování schodiště.

Kovovýroba. Strojírenská výroba. Kovoobrábění: - třískové obrábění: - CNC* soustružení, frézování - broušení na plocho i na kulato.

Úprava - požární stříkačkypřestavby obsah motoru 1900 - 2000Kcm Dovolená na moři s potápěním + instruktor Ubytování v soukromí - kapacita 12 lůžek - apartmány, 2x bytová jednotka - pračka Česká potápěčská škola - šnorchlování ponor na zkoušku - volné potápění I, II, III - potápění ...

Zámečnictví, nástrojářství

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Výroba - tištěné obvody - elektrosoučástky Výroba - tvářecí nástroje, přípravky a formy

Výroba - mříže - kovová vrata - satelitní držáky - kovové dveře - kovová zábradlí, schody Svářečské práce Zámečnické práce, výroba - satelitní držáky

všechny druhy stavebních prácí • demolice objektů • rekonstrukce památkových objektů všech kategorií • restaurování soch a fresek • malířské a natěračské práce • komplexní údržbu bytů i bytových domů • údržbu a ošetřování zeleně • ruční i strojní výkopové práce • zámečnické a svářečské práce (plemenem i obloukem) • veškeré tesařské ...

Služby, řemeslo: -zámečnické práce -oprava strojních součástí -prodej hutního materiálu včetně dělení -střihání plechu -řezání materiálu plazmou Zakázková výroba: -brány -schodiště -zábradlí.

Zámečnictví, zámečnické práce. Topenářství, topenářské práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalační práce. Zednictví, zednické práce.

Svářečské práce, svařování. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářství.

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Kovoobrábění, obrábění kovů: - frézování - soustružení. Svařování, svářečské práce. Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - stroje, strojní celky - automobily. Výroba, montáže: - dopravní systémy.

Povrchová úprava kovů galvanizace

Potřebujete vybavit halu nebo zorganizovat sklad? Hledáte spolehlivou firmu zabývající se strojírenskou, zámečnickou výrobou? Skupina výrobních firem Metalimpex (Metalimpex Group spol. s r.o. a Metalimpex HES s.r.o.) je strojírenských podnikem s celoevropskou působností, disponující moderními výrobními prostorami v obci Hrobčice u Bíliny a ...

Kovoobráběčství: -obrábění -broušení -soustružení -frézování -vrtání -CNC obrábění.