Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Služby: - zámečnictví - tesařství - pokrývačství - fasády, izolace.

Zámečnictví a topenářství. Zámečnictví - zakázková kovovýroba - nerezové dílce - přípravky pro automobilový průmysl

Zemní práce. Nakládání s odpady. Zámečnictví a kovové výrobky.

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Služby: -zakázková a zámečnická výroba -výroba ocelových konstrukcí, přístřešků, mříží, dřevoocelových konstrukcí, vrat, schodišť a plotů.

Výroba - mříže Výroba - bytové doplňky Výroba - ploty Výroba - krbové nářadí Kovářské práce

Zakázková kovářská výroba: - pohony zvonů - ploty, brány, mříže, nábytek, bytové doplňky, krbová příslušenství, dveřní a okenní kování, kliky, panty, tesařské kramle.

Obrábění kovů a plastů na základě technické dokumentace nebo dodaného vzorku. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení nakulato vnější i vnitřní, dělení materiálu, závitování, výroba vnějších i vnitřních ozubení. Chemicko-tepelného zpracování materiálu - kaleni, popouštění, nitridování, cementování. ...

Práce, služby: -zámečnictví -nástrojářství -instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, -elektronických a telekomunikačních zařízení -velkoobchod a maloobchod -montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Práce: - laserové obrábění - opracování kovů - řezání, dělení materiálu.

Obrábění na CNC strojích: - soustružení - frézování. Dělení materiálu. Sériová a kusová výroba.

Opravna obuvi. Oprava obuvi. Prodej: - vložky do bot - impregnace obuvi - stélky, krémy. Výroba: - klíče - jmenovky - razítka. Služby: - broušení nástrojů.

Generální dodavatel staveb Umělecké kovářství: - brány, branky, oplocení budov, mříže do oken a dveří, návrhy oplocení náhrobků, oplocení hřbitovních areálů, zábradlí ke schodišti. -doplňky Výroba, montáž: - ocelové haly. Práce: - zámečnické - kovoobráběcí - umělecké kovářství-strojové. Svařování CO2*. Stavební montáže. ...

Kádrové a poradenské služby v Česku. Zprostředkování: - pracovní nabídky pro zahraničních pracovníky: - výběr práce a podniku dle požadavků uchazeče - sociální, lékařská a finanční ochrana - vyřešení imigrantských, bytových a právních otázek - pomoc při adaptaci a odstranění jazykových bariér - výběr zahraničních pracovníků, ...

Zámečnictví, nástrojářství. Vodoinstalatérství, topenářství. Výroba, projekce: - ocelové konstrukce, sila a zásobníky. Montáže, dodávka: - technologické celky - pláštění a konstrukce střech průmyslových budov.

Povrchová úprava materiálu: -tryskání, metalizace, nátěry. Profesionální antikorozní ochrana ocelových konstrukcí a jejich dílů, ocelových nádob a nádrží včetně nerezových, betonových konstrukcí atd. Poradenství, návrh systémů povrchových úprav, kontrola jakosti včetně předávacích protokolů a záruk na provedené dílo Veškeré povrchové ...

Zámečnictví: - montáž bezpečnostních zámků - okrasné mříže - balkonové a terasové zábradlí - veškeré druhy kovových schodišť - garážová, zateplená vrata - lehčí konstrukce, ploty, branky - všechny svářečské práce včetně nerezu - nerezové konstrukce. Prodej, montáž, servis: - výhradní prodejce garážových vrat Hörmann - garážová ...

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Výroba přípravků, zámečnictví, výroba z nerezu. Nerezový program.

Kovovýroba, výroba, export, vývoz: - ocelové konstrukce - strojírenské výrobky, strojírenské díly - obrobky konvenčně i CNC obrobené - odlitky a svařence včetně opracování (především z nerezi) - tlakové nádoby. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Svářečské práce. Zámečnické práce. Lisařské práce. Zakázková výroba: - brány, vrata a mříže.

Těžba - dřevo Výškové práce pomocí horolezecké techniky Zemní práce Stavební práce Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce Prořezávání stromů

Zámečnictví. Výroba a montáže: -svařované ocelové konstrukce: -schodiště, zábradlí, vrata, přístřešky, ploty a oplocení. Práce: -svařování nerez oceli: -oprávnění TIG, MIG-MAG, obalovaná elektroda -výškové práce horolezeckou technikou.

Realizace, výstavba, rekonstrukce, opravy: - rodinné domy, bytové domy - obchod a provozovny - dílenské a skladové prostory - haly a komunikace - betonáže, základové desky - stropní konstrukce - zateplování fasád - kompletní realizace střech - tesařské práce: - dřevěné zahradní domky - pergoly, přístřešky - zámečnické ...

Stolařské a zámečnické práce. - ploty, oplocení. Repase oken i dveří. Montáže, instalace: - izolační dvouskla do starých oken. Podlahářské práce. Realizace, pokládka: - podlahy.

- zámečnictví - nástrojářství - ubytovací služby - vodoinstalatérství - topenářství