Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba: - lisování - děrování, ohýbání, prostřihování - výroba nástrojů - drobné zámečnické práce.

Jeřábnické práce Pronájem - montážní plošiny Zámečnické práce

SVÁŘOVÁNÍ, UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ, ZÁMEČNICTVÍ, CNC FRÉZOVÁNÍ, atd. Svařujeme: nerez, hliník, slitiny hliníku, mosaz, měď, ocel… Metody sváření: TIG AC/DC, MIG/MAG, MMA, plamen

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Zámečnické a instalatérské práce. Svářečské práce. Opravy: -topení -odpady -bytová jádra. Rozvody vody. Po-Pá dle dohody se zákazníkem. Provozovna: Pražská 54, Kolín

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Kovářské práce. Výroba - mříže - vrata - ploty - krbové nářadí - ostatní kovářské výrobky.

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Opravy, rekonstrukce památek historických budov, kostelů, reprezentačních objektů v úrovni národní, kulturní památka, umělecká řemesla ap. Práce prováděné vlastními pracovníky: -štukatérské - umělé mramory -umělecko malířské -pozlacovačské -kovářské -kamenosochařské.

Zakázková kovovýroba: -brány, vstupní branky, vrata -schody, ploty, interiérové doplňky -okenní a dveřní mříže -regály, skříně, pracovní stoly -zábradlí, balkony -krbové doplňky -otevírání zámků -klempířské práce -vratové pohony.

Provádíme: topenářské práce, zámečnícke práce.

Zámečnické, svářecké práce a dále opravy a renovace strojů.

Stavební práce: -stavby na klíč -střechy, krovy -klempířské práce. Služby: -práce zednické, lešenářské, obkladačské, malířské, topenářské, instalatérské, pokrývačské, tesařské, zámečnické, elektrikářské.

Obchodní činnost - zprostředkování obchodu a služeb Dodávka - CNC obráběcí stroje OKUMA, ROMI a SUGINO - CNC dlouhotočné soustruhy CITIZEN - vysokotlaké jednotky ChipBlaster - podavače tyčí Breuning Ircoodsávání aerosolu z pracovního prostroru CNC strojů Kompletní zpracování technologií obrábění Činnost ...

Prodej, servis - dřevoobráběcí stroje Broušení - nástroje Prodej, servis - kovoobráběcí stroje

Zakázková výroba: -osobní přívěsy -nákladní přívěsy -nástavby na užitková vozidla -pojízdné prodejní stánky -náhradní díly. Zámečnické práce.

Výroba - ručně kované brány - ručně kované ploty Umělecké kovářství - kovářské výrobky

Povrchová úprava kovových a nekovových součástí: -tryskání (pískování) výrobků, svařenců, součástí pro následnou finalizaci povrchů -přesnost dodržování hrubosti povrchů -kapacita tryskárny: 160m2 / den. Rozměry otryskaných ocelí (Fe) a hliníků (AL): -3500 x 3500, délka nerozhoduje -1ks do 5t max. -přístupnost do tryskárny je až ...

Topenářské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Zámečnické práce. Vodoinstalační práce.

Zámečnické práce a výroba - skládačky výkresů a technické dokumentace.

Otevíráme všechny zabouchnuté dveře. Naši pracovníci dokážou odemknout nejen zámky u bytových dveří, ale také u trezorů a aut. Mimo nonstop pohotovost nabízíme i běžné zámečnické služby.

Prodej, montáž, servis, oprava: -garážová vrata (sekční, rolovací, výklopná), dvoukřídlá -průmyslová vrata (sekční, rolovací) -vjezdové brány (otočné, posuvné) -automatické pohony garážových a průmyslových vrat a vjezdových bran -ploty a plotové pole -plastová okna.

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.