Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Zemní protlaky. - protlaky inženýrských sítí - bezvýkopové pokládání a přeložky potrubí a kabelů - síťové přípojky Svařování plastového potrubí. - plastové potrubní rozvody - rozvody plynu - rozvody vody - rozvody pro kanalizační sítě

Umělecké kovářství Rygl a synové - interiér 21.století - kovovýroba: - kované brány a vrata - kované poštovní schránky - zakázkové kovářství - kované garnýže - kované ploty - kované zábradlí - kované bytové doplňky - kovaná svítidla - venkovní i vnitřní kovaná svítidla - kované kliky a panty - kované kašny a mříže na ...

Firma Renesance – JUDr. Blažek byla založena v roce 1991. Od počátku své existence se zabývá oblastí mechanického zabezpečení bytů, domů i firem. .

Výroba nožů (nože): -kuchyňských -řeznických -kuchařských. Ostření lékařských nástrojů. Prodej kvalitních značkových nožů.

Strojírenská výroba: - opracovávání kovů třískovou technologií - frézování - vrtání - tepelné zpracování oceli.

Automatické vjezdové a dveřní systémy. Dodávka: -garážová vrata -sekční -rolovací -vyklápěcí -stranově posuvná -průmyslová -automatické dveře -automatické pohony -závory -centrální vysavače SMART -www.smartcz.cz -automatické brány -posuvné samonosné -křídlové.

Svářečská škola: - základní školení - úřední zkoušky - poradentská činnost. Svářečské práce.

Kovovýroba: -zámečnictví. Řemeslnické práce: -zámečnické -svářečské -svařování litiny, hořčíku, hliníku, neželezných (nerezových)kovů. Oprava, servis: -hlavy motorů.

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Nástrojárna. Výroba - nářadí - střižné nástroje a přípravky - součástky z plechu a pružin - výrobky na výstředníkovém lisu.

Výroba: - přepravníky litého asfaltu - vařiče na zálivkový asfalt Opravy, servis: - stavební a zemědělské stroje Zámečnictví.

Výroba: - kovové ploty, brány, mříže, zábradlí. Ubytovací služby. Stavební zámečnictví, kovové konstrukce.

Výroba zámků a kování.

Provádění CNC obrábění kovových i nekovových dílů, 3D obrábění, výrobu přesných kovových součástek, zajištění tepelných a povrchových úprav. Možná kusová a malosériová výroba. Frézování, soustružení, broušení.

Tvorba konstrukční dokumentace lisovacích nástrojů: - střižné nástroje - razidla - nástroje pro transferové lisy.

Zámečnické a svářečské práce.

Práce, služby: -instalatérské -plynoinstalační -elektroinstalační -topenářské -zámečnické -zednické -obkladačské

Stavební práce: - Novostavby - Modernizace - Sanace - Rekonstrukce - Specializace - Obnovy Výškové práce: - Průmyslové mytí - Opravy střešních plášťů a kulturních památek - Zábrany proti holubům - Opravy věží a komínů - Stromové likvidace, prořezy - Montáže reklamních ploch a telekomunikačních systémů Řemeslné práce: - ...

Služby, práce: -zámečnictví -zámečnické práce -schodiště -zábradlí -konstrukce.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - soustružnické, frézařské, lisařské práce. Výkup, sběr: - druhotné suroviny - likvidace autovraků - palety - autodopravy.

Výroba, dodávka: - díly pro lokomotivy. Soustružnické práce. Frézování.

Práce: - zámečnické, - stříhání a ohýbání plechů, - svářečské.

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.