Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
ZÁMEČNICKÁ VÝROBA: - ploty - schodiště - zábradlí

Zámečnictví. - soustružení - lisování - tvar.lisování, tažení Výroba, renovace: - vzduchové pružiny

STAVEBNÍ ZÁMEČNICTVÍ: - zámečnické práce, kovovýroba, svářečské práce - ocelové konstrukce, nástavby, opláštění budov - menší ocelové haly - vrata, vjezdová vrata, brány - oplocení, ploty, mříže - zábradlí, balkonové zábradlí - schodiště, schodišťové zábradlí Stavby na kterých jsme se podíleli: - ALBERT Liberec-Rochlice - BAUMAX ...

Výroba: - světelná reklama - totemy, pylony, světelné panely - reklamní cedule - výstavní stojany - signmaking - LED reklamy, neony - tisk samolepky, laminace, sítotisk. Činnost: - svařování hliníku, nerezu a oceli. - kovovýroba.

Obrábění: - kovové a plastové díly.

KOVOvýroba Holice - svařování - obrábění - práce s plechy - zámečnické práce

Výrábíme a montujeme posuvné a křídlové brány, branky, ploty, mříže a další zámečnické komponenty.

Kovo Lípa nad Orlicí Zámečnictví, kovovýroba: - zakázkové zámečnické práce - obrábění, obráběčské práce - konstrukční a stavební práce - osvětlené reklama včetně potisku - zabezpečovací zařízení oken a dveří - interiérů a dekorativních doplňků.

Služby: -leštění kovové formy, kovová forma až do zrcadlového lesku, zrcadlový lesk -ruční leštění -nástrojářství, nástrojárna.

Kovoobrábění: - soustruhy - frézky - cnc obrábění - kovových i nekovových součástí - rychlé jednání a dodání dílů za rozumnou cenu.

Zhotovení, výroba: - překážky pro extremní sporty - skatepraky - překážky pro sportoviště. Zámečnické práce: - svařování konstrukcí - výroba plotů, bran, mříží, schodů. Výškové práce za použití horolezecké techniky.

Chemické analýzy kapalných směsí. Chemické niklování na železo, měď, bronz. Prodej chemikálií.

Zámečnické služby. Obráběčství. Broušení. Svařování. Lisařské práce. CNC ohýbání.

Výroba, kompletace, aplikace: -komponenty pro průmyslovou automatizaci: -synchronní servomotory -planetové převodovky -průmyslové regulační pohony -planetové převodovky s různými typy elektrických servomotorů -průmyslové regulační pohony TG Drives -technologie v oblasti kompozitních materiálů pro průmyslové využití a ...

Zpracování plastů vstřikováním. Kovovýroba. Zámečnická výroba: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení na plocho a na kulato.

Doprava: - autobusová - mezinárodní - vnitrostátní Vybavování interiérů na klíč: - kancelářský nábytek: - židle, stoly, křesla, skříně, stěny - podlahové krytiny: - koberce, lino, korek - osvětlení - nástřiky - zrcadlové stěny apod. Zakázková výroba, prodej: - dřevěný, kovový nábytek: - stoly, skříně, židle, ...

Služby: -kovovýroba, zámečnictví - vrata, brány, zábradlí -práškové lakování -lisování, ohraňování -svařování TIG, CO2 .

Strojírenská zakázková výroba včetně výroby prototypů. Návrh, výroba: - vibrační třídiče a podavače (včetně typu Mogenzen). Výroba: - formy pro lisování pryže. Dodávky: - pryžové výlisky. Svařování, svářečské práce. Obrábění, obráběčské práce. Soustružení, soustružnické práce. Kalírna, kalení. Výroba: - plničky 5l soudků na pivo ...

Výroba kovových výrobků: -polotovarů z výkovků -polotovarů z odlitků -vlastního návrhu a zpracování optimální technologie včetně 3D vizualizace -obrábění na CNC strojích -dodání kompletně opracovaných dílů dle požadavků zákazníka. kancelář: Uniforge spol. s r.o. Národní 539 407 47 Varnsdorf

Služby-řemeslo: -zámečnické -pálení plastu do 80mm -svařování zámků Zámečnické práce: -zakázková výroba -atypická zámečnická výroba -soustružnické práce -montážnické práce -výroba a montáž přístřešků -prodej tehchnických plynů MESSER KOMAXIT - práškové lakování -fosfátování-odmašťování -lakování dle odstínů "RAL" ...

Zakázková výroba: - mříže - vrata - regály - dělící stěny - regály - ploty - schodiště.

Výroba: -strojírenství -technologické celky. Řemeslo: -zámečník.