Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Práce: - soustružnické - frézařské.

Služby v oblasti CNC obrábění a strojírenské výroby.

Povrchová úprava materiálů. Prášková lakovna. Likvidace nebezpečných odpadů.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Svařování. Kovovýroba.

Povrchové úpravy kovů: -prášková lakovna -barvy dle vzorníku Ral, výběr z více než 100 odstínů zdravotně nezávadných barev (metalíza, mat, mix) -venkovní (protikorozní) a vnitřní barvy -lakování odolné proti ohybu -rozměry vypalovací pece: D-3, 5m, Š-1, 5m, V-2, 2m -tryskání, pískování ocelovou drtí.

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí z nerezových ocelí: - nábytek - vozíky - zábradlí - schodiště Vyroba: - svařováním v ochranné atmosféře - rozvody potrubí pro farmaceutický a potravinářský průmysl.

Služby, práce: -pronájem nemovitostí -pronájem bytů -pronájem nebytových prostor -svařování hliníku -svařování barevných kovů -svařování nerezu -speciální pájení

Přesné kovoobrábění - vyrábíme soustružené dílce o průměru 1 až 30 mm - obrábíme různé druhy ocelí, mosazí, slitin hliníku a nerezových ocelí - jsme specializováni na dlouhotočné soustružení - zabýváme se středně a velkosériovou výrobou - pracovníci mají dlouholeté zkušenosti ve strojírenství a jemné mechanice - kovoobráběním se zabýváme ...

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...

Zámečnické práce: - automatické vratové systémy.

Zámečnická a havarijní služba: -otevírání bytů -otevírání aut -otevírání trezorů.

Otevírání: - byty - auta - trezory. Broušení: - nože - nůžky. Výroba klíčů. Železářství: - prodej spojovacího materiálu.

Práce, výroba: -zámečnictví -scxhodiště -brány -vrata -ploty.

Výroba, montáž, prodej: - zámečnické prvky - ozdobné výplně - sklenářské doplňky - zimní zahrady.

Výroba a montáž: - německá vrata Novoferm sekční, výklopná - vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - ploty. Zámečnictví.

Zámečnické práce, zámečnictví, zámečník Umělecké kovářství, kovářské práce, předměty. Výroba, prodej: vrata, ploty, brány, mříže, zábradlí, schodiště, zámky, kování.

Výroba, prodej: - odvozní soupravy pro přepravu dřevní hmoty - bezpečnostní kabiny pro vysokozdvižné vozíky - výpalky, svařence (kotle, nádrže, části strojů, díly konstrukcí... - hutní materiál - technické plyny - provoz STK.

Pokládka zámkové dlažby na klíč. Provádění staveb z betonové architektury. Stavba plotů.

Výroba: -zámky, kování -zámečnické práce.

Přesná strojní CNC výroba prototypových až malých sérií z různých materiálů: -dural -slitiny hliníku -měď -mosaz -různé druhy ocelí -nerezové oceli -plasty -kompozitní materiály -speciální keramika.