Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Zámečnictví, nástrojářství

Nástrojářská výroba, kovovýroba - laserování dílů - obrábění CNC - broušení - řezání.

Plexisklo, plexi. Zakázková výroba z plexiskla. Výroba z dalších materiálů: -polykarbonát PC -tvrzený polystyren HPS desky -styrenový kopolymer ABS desky -fólie PVC (durofol) -PET desky -novodury přírodní a vrstvené PVC. Výroba: -kryty strojů, stojánky, poličky, plexisklové boxy pro vybavení obchodů, blisterové obaly, vakuové ...

Jiří Dolák se zaměřuje na zámečnické, klempířské, výškové práce, elektromontáže, vodoinstalace a topenářství.

Společnost Alpha construct s.r.o. nabízí služby i v oboru kovovýroby, stavebnictví, elektroinstalací.

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

KJK servis s.r.o. se specializuje na dodávky plastů, polykarbonátu a zakázkové truhlářství a na montáž a servis plynových kotlů, fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

Společnost ALFEKO s.r.o. v Třebíčí se zabývá výrobou a dodávkou hliníkových a nerezových konstrukcí: - zastřešení, obslužné lávky a plošiny, nástupní mola, stožáry pro mobilní telekomunikační vysílače, fotbalové branky, cvičné věže pro hasiče a další. - scénické stavby pro divadla a festivaly - konstrukce pro soutěže a přehlídky, pro ...

Kovovýroba, zinkovna: - povrchová úprava kovů nerez, měď, zinek - žárové zinkování, přezinkování, pozinkování. Velkoobchod, prodej: - hutní materiál pro průmysl - nerezové kulatiny, ostatní nerez - plechy, trubky, profily v materiálech uhlíkatá ocel, hliník - plechy, trubky v materiálu nikelnaté slitiny - přípravky pro moření nerez oceli.

Velkoobchod, prodej: - izolační materiál - průmyslová lepidla, tmely - hutní materiál - kruhové tyče válcované, kované Služby: - dělení řezáním a pálením - ohýbání a stříhání plechu - kovoobrábění

Realizujeme dodávky nerezových výpalků v jakémkoliv provedení, dle požadavků zákazníka.

Pavol Lešňovský se zaměřuje na klempířské, zámečnické, pokrývačské a montážní práce.

JIDREX s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá prodejem a zpracováním hutního materiálu. Na trhu působí již třicet let a nabízí svým zákazníkům kvalitní produkty, nízké ceny a profesionální služby. Sortiment hutního materiálu zahrnuje klasické profily, potrubní materiál, ocelová svodidla a další. Všechny produkty jsou skladem a mohou být ...

Společnost FERRA hutní materiály s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí hutního materiálu již od roku 2012. Od té doby jsme si vybudovali pověst spolehlivého a profesionálního partnera, který dbá na kvalitu a spokojenost zákazníků. V našem sortimentu naleznete plechy, profily, nosníky, betonářskou ocel, jakly, trubky a další doplňkové ...

LAKOVNA MOSTR s.r.o. se zaměřuje na práškové lakování, obrábění kovů, pálení plechů, strojní ohýbaní, sváření, designerské a konstrukční práce.

Stavební činnost: - stavby na klíč. Práce: - stavební - truhlářské - tesařské - zámečnické - natěračské.

Výroba: -osivo, ito. Pěstování, rostlinná výroba: -pohanka. Zajištění: -sklizně (sklizeň) obilí. Provedení: -podmítky diskovým podmítačem. Setí: -obiloviny bezorebním secím strojem. Oprava: -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické. Ruční nářadí: -ostření kovářským způsobem.

Společnost IMONT press s.r.o. se specializuje na opravy montáže a prodej náhradních dílů na tvářecí stroje a lisy. Oprava a montáž: -tvářecí stroje po stránce mechanické, elektrické, hydraulické lisy. Po dohodě střední a generální opravy. Svařování: -tlakové potrubí. Práce: -kovoobrábění, soustružení, frézování, ...

GAF Dašice s.r.o. se specializací na práškové lakování a výrobu zámečnických výrobků. Zpracovávají díly z nerezové oceli a hliníku.

Práce: -zámečnické -svářečské

Společnost BUENO empresa s.r.o. zajišťuje dodávky výrobků, které vyrábí na soustružnických automatech i tradičních soustruzích podle specifikací a výkresů zákazníka.

Podlahářství (práce podlahářské včetně dodávky materiálu). Maloobchodní prodej, montáž: -podlahy plovoucí laminátové a dřevěné korkové PVC* (lino) antistatické PVC* koberce. Služby: -pokládka veškerých podlahových krytin -vyrovnávání nerovností podlah -tmelení podlah -obklady stěny, stropy, schody ...

Výrobní firma TAURO, a.s., sídlící na adrese Podomí 9 v Drnovicích, je vaším spolehlivým partnerem v oblasti kovového zpracování. Naše vášeň pro precizní řemeslo a inovativní technologie nás řadí mezi přední hráče na trhu. Co všechno umíme? Svařování, lisování a obrábění: Naší doménou jsou kusové a malosériové zakázky. Svařujeme, lisujeme, ...

Společnost FORMY-ZNOJIL s.r.o. se zabývá výrobou forem určené pro vstřikování plastových komponentů a pryže. Účelem je vytvořit takové formy, které značně ušetří provozní náklady každému zákazníkovi a zlepší celkovou efektivitu při výkonu pracovní činnosti.