Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Služby: - CNC obrábění - kusová, sériová výroba na soustruzích.

Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

Pobočka - pálící centrum. Služby: - pálení ocelových výpalků na CNC strojích - dělení tyčového materiálu - dělení za studena válcovaných svitků do přesných formátů - dělení nerezového materiálu.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, svařování.

Provádíme: -zámečnické práce -údržby strojů a zařizení v závodech a organizacích -opravy bazénů -lepení fólií metodou za studena -svářečské práce.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské -zámečnické

Kovovýroba. Výroba: -speciální výrobní zařízení a nářadí -nerezový materiál -barevné kovy

Truhlářství. - firma zabývající se dřevovýrobou a zámečnickou výrobou

Nástrojárna. Výroba: - příchytky pro upevnění a vedení potrubí.

Výroba odlitků z šedé litiny GG15-25 o rozměrech do 1000x1000mm a hmotnosti do cca 100kg. Strojní litina: -pojezdová kola, řemenice, díly převodovek, čerpadel, zemědělských strojů, kladky, závaží aj. Kamnová litina: -rošty, krbové vložky, díly různých topidel, pláty, rámy, dvířka. Ozdobná litina: -pro městský mobiliář ...

Kovovýroba. Strojírenská výroba: -sváření -CNC obrábění -mokré lakování (stříkání barev).

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Zakázkové pracoviště pro tvarové řezání vodním paprskem. Libovolný tvar z jakéhokoliv materiálů. Ocel, nerez, mosaz, hliník, sklo, keramika, kámen, mramor, plasty, guma, papír, dřevo.

Výroba: - nástrojů, nářadí - vstřikovací formy - nástroje. Nástrojářské práce: - ostření - opravy nástrojů - opravy forem - elektroerozivní obrábění, hloubění a řezání - obrábění na CNC strojích.

Poradenství: -v oboru dělení materiálu -třískové obrábění a svařování -technologické a technické poradenství ve strojírenské kovovýrobě.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba. Výroba z nerezového materiálu. Svařování kovů. Práškové lakování. Sídlo firmy: - Albrechtická 1791/178, Krnov.

fa MORAMA Výroba psích bud a kotců. Zámečnictví. Výroba výrobků ze dřeva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové plechy -profily, trubky, jekly. Přesné výpalky. Přesné dělení kovových materiálů tl. 0, 5 až 450 mm. Úkosování pro svary. Tryskání. Svařování. Doprava výpalků. Značení středů, otvorů, které nahrazuje práci rýsovače, zámečníka s přesností 0, 2 mm. Vše v destinacích: Plzeň ...

- zateplení fasád - revitalizace panelových domů Hradec Králové - domy na klíč - zelená úsporám - výměna oken a dveří - odvětrávané fasády - rekonstrukce a stavba domu - hrubé stavby - fásády - projektová dokumentace - kovovýroba - oprava lodžií a teras - dodávka stínící techniky - plastová okna

Čechlovský Jaromír - KLEMPOS Práce: -klempířské -zámečnické. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Kovářství, kovářská výroba: -ozdobné i jednoduché mříže, zábradlí -kovové doplňky do interiérů - ozdobné tyče na záclony, kovový nábytek, svícny apod. -ozdobné držáky na květináče a truhlíky

CNC obrábění Prodej, servis: - obráběcí stroje.

Nákup, prodej, export, import: -hliníkové odlitky lité do pískové formy, lití do kokil, tlakové lití -šedá litina -zápustkové výkovky -ocelové svařence -tvárná litina -kompletní mechanické zpracování, soustružnení, frézování -povrchová úprava všeho druhu. Výroba, export, import zboží pro následující obory: -tepelná ...