Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Služby: - zámečnické práce.

Naše služby: - kovovýroba - obrábění kovů.

Broušení obráběcích nástrojů pro truhláře.

Výroba: -bezpečností tabulky. -informační a orientační tabulky. -umělohmotné štítky, samolepky. -razítka Trodat. -svařovaná pouzdra z PVC, šanony. -průmyslové impulsní svářečky na PE sáčky. Zakázková kovovýroba. Služby: -pořez dřeva pásovou pilou.

Výroba na CNC frézce: -matrice forem. -funkční prototypy. -jednoduché přípravky. 3D tiskárna: -výroba plastových prototypů systémem Rapid Prototyping. Služby: -konstrukce forem. -3D měření strojních součástí. -3D měření plastových, plechových výlisků.

Velkoobchod, maloobchod: -ruční elektrické nářadí NAREX -řezné nástroje pro strojírenskou výrobu -brusivo -nářadí na obrábění kovů -potřeby pro řemeslníky-kovoobráběče. Služby: -nožířství -ostření nástrojů -výroba nožů na zakázku.

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Provádíme: - stavební práce - rekonstrukce na klíč - klempířství - zámečnické a potrubářské práce - zemní práce.

Nabídka služeb: Tepelná technika: - revize - výstavba investičních celků - kotelny - tepelné rozvody - výměníkové stanice - přímotopné ohřívače (MTP) Průmyslové technologie: - revize - odsáváni - průmyslové vysavače - průmyslové rozvodné sítě (stlačený vzduch, plyny, kyslik atd.) - kompresorovny, tlakové nádoby, ...

Vyrábíme měřicí techniku, plasty, reklamní předměty, pružiny. Kovovýroba. Prodej výrobků značek Scala a Praisser. Dodáváme pásová ocel Inox, dráty a planžety.

Stavební práce, výstavba: - průmyslové i občanské stavby - stavební projekce - klempířské a pokrývačské práce - výškové, práce ve výškách. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Zámečnická výroba, kovovýroba.

Vývoj modelů technologií CAD. Lisování, sváření a stříhání kovových částí.

Výroba: - zámečnická - kovovýroba.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Galvanizace kovů: - zinkování - moření - zinkofosfát.

Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce. Práce: - stavebně zámečnické.

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Kovovýroba. Sériová výroba: - řezací a chladicí trysky pro hutní podniky - strojní součásti a díly. Strojní obrábění kovů.

Výroba: -smaltované nádobí -teflonové nádobí -lisování dílů pro automobilový průmysl. - lisování, lisařské práce (řemesla strojírenská) - svářečské práce (řemesla strojírenská) - lisovny (výroba a řemesla) - lisování (výroba a řemesla) ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001

Práce: - zámečnické. Výroba: - zámky a kování.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky. Kovovýroba, výroba: -klíče, autoklíče.