Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Tvarové řezání CNC stroji: - vysokotlakým vodním paprskem - plazmou. Dělení materiálu: - pásové pily do průměru 450mm. Kovoobrábění CNC stroji: - frézování - soustružení.

Kovářství: -kovářské práce a broušení nožů.

Brousíme nástroje všeho druhu pro řeznictví, restaurace, domácnosti, zahradu, - nože, nůžky, též pily, lékařské a pedikérské nástroje, brusle aj.

Zámečnictví: -ploty, oplocení pozemků -vjezdové brány posuvné, dvoukřídlé -garážová vrta -elektrické pohony -zámečnická výroba -bezpečnostní dveře, mříže.

Klempířské a zámečnické práce. Montujeme: -Plechové střešní krytiny -Taškové střešní krytiny -Asfaltové střešní krytiny -Všechny typy střešních oken -Vodu odvádějící systémy (okapy apod.) Vyrábíme: -komíny -parapety -okna -okapní plechy -hřebeny -lišty a jiné

Služby: -výroba rozvaděčů všech druhů -CNC zpracování plechu na strojích TRUMPF -práškové lakování -výroba protipožárních rozvaděčů.

Zámečnické práce. Oplocení staveb a pozemků.

Truhlářské práce. Zámečnictví.

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.

Zámečnictví. Obchodní činnost.

Rozvody vody, kanalizace, ústřední topení, plyn. Stavební činnost: - zámečnické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce.

Oprava: - zemědělská technika Strojní výroba Provádí: - příprava vozidel na STK - seřizování světlometů - geometrie - GO motoru - seřizování náprav - soustružnické a frézařské práce - zámečnická výroba - mříže, vrata, ploty - ohýbání armatur - stříhání plechů do síly 8mm a ohýbání plechů do síly 2mm - ...

Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Návrhy, výroba: -grafitové elektrody -lisování malých sérií drobných kovových dílů.

Provádíme: - obráběčské a frézovací práce.

Výroba: - formy - nástroje a výlisky.

Výroba: -formy, přípravky. Elektroerozivní obrábění.

Náš e-shop nabízí nejen legendární nůž Rybičku, připravujeme pro Vás také informace o historii nožířské výroby v Československu. Doporučené způsoby péče o nože, bezpečné používání, broušení, konzervaci... Rybička - nůž neobvyklý svým tvarem zvířete. Velké obliby dosáhl již v předválečném Československu, kdy se nabízel v různých velikostech. ...

Výroba, montáž: - garážová vrata, vjezdové brány - vstupní branky, oplocení (ploty) - kovová okna - ochranné dveřní a okenní mříže - segmentová a točitá schodiště - schodišťová a balkónová zábradlí - plechové skříně a regály - ocelové rámy pro reklamní poutače - vybavení sportovišť - vlajkové stožáry - rohože, škrabáky - ...

Lisování a výroba součásek ze železa a z barevných kovů. Služby opracování kovů, kovovýroba: - kování - lisování - ražení - válcování - protlačování kovů - prášková metalurgie.