Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Prodej: -technické plyny AGA* -hutní materiál. Služby: -kovovýroba -zámečnictví -svařování MIG*, MAG*, TIG*

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické.

Kovovýroba. Kované ploty. Vstupní dveře. Schodiště-zábradlí. Výroba postelí. Výroba mříží, posuvných vrat.

Umělecký kovář a zámečník.

Montáže: - technologická zařízení pro různá odvětví průmyslu - dopravníkové systémy - zařízení pro výrobu trubek - strojní zařízení pro slévárny - důlní zařízení. Práce: - strojní zámečnické - svářečské - obráběčské.

Dodávka, servis: - náhradní díly na strojní součásti pro strojírenství, těžký průmysl a průmysl stavebních hmot - dodávka náhradních dílů pro doly a důlní techniku (drtiče, hřeblové dopravníky, pásové dopravníky, přírubové potrubí, vzduchotechnika) - kovoobrábění - zámečnická výroba - tváření za studena (lisování, ohýbání, ...

Vývoj, konstrukce, výroba, modernizace, rekonstrukce, montáž, opravy, generální opravy, servis, prodej: - veškeré stroje, díly, nářadí i dle dokumentace zákazníka - sklářské a bižuterní stroje a náhradní díly: - stroje a zařízení pro ruční i strojní výrobu i zpracování skla - lisovací, mačkací, omílací, rumplovací, třídící, ...

Náš výrobní program je zaměřen na kovovýrobu: - výroba konstrukcí (hal, přístřešků…) a jejich opláštění - veškeré zámečnické práce - výroba mříží, zábradlí a plotové prvky - kovoobrábění: soustružení (do průměru 650mm a délky 3m), frézování, broušení (na kulato, na plocho), vrtání - stříhání plechů (tloušťky do 3 mm) renovace ...

Ostření nástrojů pro: - kadeřnictví - domácnosti - truhlářství - řeznictví - kovoobrábění.

Strojírenská výroba: -pro slévárenství, potravinářský průmysl, obytné celky, stavby mlýnů, pivovarů atd. -svařované a montované konstrukce a haly, včetně stavby a montáže -zinkování a lakování -dodávky opracovaných odlitků z oceli, tvárné a šedé litiny -speciální svařence -CNC obrábění -oplocení, brány, vojenské zátarasy atp. -nerezové ...

Zámečnictví. Zámečnické práce. Otevírání uzamčených a zabouchnutých dveří. Klíčová pohotovost. Montáže: - bezpečnostní zámky.

Autoservis. Opravy: - osobní, dodávkové, nákladní automobily - traktory, zemědělské stroje. Práce: - autoklempířské - autolakýrnické - mechanické. Topenářství. Výstavba, opravy, montáž: - topení. Vodoinstalace. Opravy rozvodů vody. Prodej: - vodoinstalatérský materiál. Zámečnictví. Výroba: - vrata, dveře, brány, branky, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Kovoobráběčství. Strojírenství : - cnc soustružnické práce - cnc soustružení - frézování - vrtání - výsek - řezání závitů - dělení materiálu.

Práce: - kovovýroba, umělecké zpracování kovů - umělecké kovářství - umělecké zámečnictví - ploty, zábradlí, mříže, brány, dveře, vrata.

Strojírenská firma. Zakázková výroba (kusová, malosériová, sériová): - kontejnery (specializované, obytné, nákladní) - nerezová výroba pro různé segmenty průmyslu (potravinářský, chemický, medicínský). Práce: - obráběčské, obrábění - svářečské, svařování.

Zámečnické práce, zámečnictví: - speciální mříže do žákovských šaten - výroba - ploty, vrata. Instalatérské práce, instalatérství. Topenářské práce. Kompletní montáž topného systému.

Zámečnictví. Výroba: - ploty - brány - schodiště.

Zámečnictví, zámečnické práce.

Služby: -strojírenská výroba -mechanická výroba -kovovýroba -soustružení do maximální délky 2000mm a maximálního průměru 500mm -vrtání do 50mm -frézování -sváření elektrickým obloukem i plamenem -kalení a pískování. Všechny práce jsou prováděny z vlastního materiálu nebo dodaného zákazníkem, kdy poskytujeme všechny ...

Instalace průmyslových strojů a zařízení Kování, lisování, ražení, válcování a protlačování kovů; prášková metalurgie Výroba zámků a kování Silniční nákladní doprava

Instalatérské práce Výroba zámků a kování