Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Zemní práce. Pronájem, půjčovna, opravy: - stavební jeřáby. Vnitrostátní silniční nákladní doprava. Mezinárodní kamionová doprava. Zámečnické práce. Opravy vozidel a strojů.

Prodej, maloobchod: -pletivo -garážová vrata. Stavba: -ploty. Zámečnické práce. Obklady: -břidlice.

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Kovoobrábění: -obrábění dílců na klasických strojích -CNC obrábění -broušení na plocho i kulato -drobná automatická výroba -malosériová výroba -zakázková výroba -obrábění oceli, nerezu, mosazi, hliníku -obrábění do průměru 400mm a do 100kg váhy -hřídele, kola, dílce -součástky pro speciální stroje -tiskařské ...

Práce: - instalatérské práce - svařování elektrickým obloukem.

Nožířství. Broušení: - nože a nůžky. Výroba: - klíče, autoklíče. - autoklíčů. Prodej: - zámků.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - zámečnické - stavební. Výroba: - vrata, branky -skleníky - konstrukce - přístřešky - zámků, kování.

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Služby: -zpracování plastů na vstřikovacích lisech, do hmotnosti 1 kg. Výroba: -lisování kovů, stříhání plechu -výlisky a komponenty -formy, nástroje.

Kovoobrábění. Nabízíme: - obrábění materiálu na soustružnických automatech do průměru 40 mm. - CNC soustružení - Broušení bruslí, nožů a nůžek Výroba: řemenice, hřídele, čepy, pouzdra, z oceli, silonu, z nerezu i ze dřeva

Výroba: - střižné a lisovací nástroje - formy pro plasty a pryž - zlatnické nástroje a výrobky potřebné k ražení - hydraulické bloky - svařovací, upínací a měřící přípravky - nástroje pro důlní mechanismy - atypické soustružnické nože - kovoobrábění - náhradní díly pro železniční kolejová vozidla.

Kovovýroba a zámečnictví. Výroba, montáž a oprava: - schody, vrata, mříže, oplocení - bezpečnostní kování - ústřední topení - kovové doplňky bytů, skladů, prodejny (police a regály). Prodej: - hutní materiál.

Výroba: -ocelové konstrukce -vzduchotechnické potrubí -potrubí -pozink plech, nerez, hliník, měď -černý plech, nerez -izolované, zhotovené z materiálu ALP -příslušenství -tlumiče hluku -regulační klapky -protidešťové žaluzie, stříšky. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace v oblasti vzduchotechniky.

Práce, služby: -kovoobráběčství

Prodej, prodej: -brusivo. Práce, služby: -broušení do kulata -broušení otvorů -bezhroté broušení -broušení na plocho -ruční broušení -ruční dobrušování -honování.

Revize, zkoušky, montáž, oprava, servis: -vyhrazená plynová zařízení. Řemeslnické práce: -zámečnické -topenářské Výroba, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Práce: -3D frézování na CNC strojích. Modelářská činnost: -výroba prototypových modelů a výrobků. -výroba architektonických modelů budov.

Zámečnictví: Výroba, zhotovení na zakázku: - branek, vrat, ocelových plotů - vstupních ocelových dveří, výkladů - montáže točitých ocelových schodů. Prodej: - vrtáků - dveřní kování.

Výroba: - broušené desky - normálie - rámy forem - průmyslové nože - frézované kusy - řezané kusy - přířezy - výkovky - tvarové výpalky - dělení a třískové obrábění ušlechtilé oceli. Práce na zakázku.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Kovovýroba: - lisování - kovové výlisky. Řemeslnické práce: - zámečnické, zámečník, zámečnictví. Provozovna: - Veřovice 28.

Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví.