Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Zateplování panelových a bytových domů. Kontaktní zateplovací systém. Foukaná celulózová izolace. Výroba nerezových přístřešků.

Společnost CHAMPA KOVO s.r.o. zajišťuje zámečnickou výrobu.

Nákup, repase, obchod, prodej, generální opravy: -obráběcí stroje -obnova vodících ploch a s tím související geometrické přesnosti stroje -renovace nebo výroba nových pohybových šroubů -výměna všech opotřebovaných nebo poškozených součástí -výměna ložisek, tlakových hadic a těsnících elementů -rekonstrukce elektro spojená s výměnou ...

Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Systém generálních klíčů. Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek. Bezpečnostní kamerové systémy.

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Zámečnictví. Konstrukce schodišť. Výroba: - zábradlí a ploty - pojezdové brány a vrata. Výroba a repase: - stroje, kovoobrábění, teplovzdušná kamna a grily.

Maloobchodní prodej: -drobné řemeslnické potřeby -potřeby pro čalouníky, sedláře, obuvníky -drobné zahrádkářské potřeby -materiál na opravy, molitan, koženky, zipy ke stanům -velký výběr popruhů, lana, šňůry, pytlovina-juta-filc. -drobné nářadí Služby: -broušení nože, nůžky vrtáky, vidiovrtáky, masové strojky, holící ...

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Služby v oblasti subdodávek pro strojírenství - mezinárodní obchod v rámci zemí západní Evropy. Dodáme obráběné strojní díly, zámečnické výrobky, výrobky z plechu. Práce: - soustružení - frézování - broušení - povrchové úpravy.

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Společnost Al&Sl welding s.r.o. zajišťuje svařování hliníku, nerezové oceli, obrábění. Ve strojírenství zajištění kompletního výrobního procesu od nákupu materiálu, dělení, obrobení, svařování, broušení až po povrchovou úpravu. MIG/MAG, TIG, Laser.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Služby: - řezání laserem - popis laserem - gravírování - řezání plastů - kovoobrábění

Obrábění kovů, plastů a nástrojářská výroba. Soustružení, frézování, vrtání a vyvrtáváni, broušení na kulato, na plocho, tepelné zpracování dílů. Výroba: -střiýné nástroje a náhradní díly -nástroje pro obrábění kovu, dřeva -náhradní díly pro různé oblasti průmyslu.

Zakázková výroba a prodej kovových pramic s dřevěnými vesly. Možnost objednání pramic a vesel přes e-shop. Zámečnické práce a kovovýroba.

Práce: -svařování legovaných ocelí -montáže impulsního potrubí, potrubní trasy, ocelové konstrukce, jeřábové dráhy -elektromontáže - ovládací a slaboproudé rozvody -revize, repase armatury- -provedeme cenovou kalkulaci -zpracujeme realizační a projektové dokumentace

Příprava návrhu z hlediska technologie obrábění. Příprava konstrukčních dat (vypracování výkresové dokumentace pomocí CAD technologií). Vytipování obráběcích nástrojů a přípravků pro upínání. Vytvoření CNC programu pomocí CAM systému GibbsCAM 2010.

Obráběčství. Obráběčské práce a broušení nástrojů.

Sídlo firmy. Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, ...

Firma NS renovace, s.r.o. se sídlem v Brně má téměř desetileté zkušenosti v oboru stavebnictví. Nabízí širokou škálu služeb, jako jsou např. revitalizace panelových domů, rekonstrukce bytových jader, výměny plastových oken, zateplování fasád, zednické, malířské práce, obklady a dlažby a mnoho dalšího. Všechny práce provádí kvalifikovaný a ...

Hlavní činností firmy je kovoobrábění na CNC i klasických obraběčských strojích. Svařování ocelových, hliníkových a nerezových konstrukcí. Zámečnictví. Zakázková i sériová výroba.

Výroba: -formy na vstřikovací, lisovací, vytlačovací a vulkanizační stroje -obuvnické a technické formy -odlévací modely. Výroba forem: - třískových obráběním na CNC strojích - odléváním ze slitiny hliníku na model a vytvrzením odlitku - elektroerozivním obráběním - hloubením. Zpracování modelářských podkladů. Digitalizace ve ...

Řemesla, služby - lisování - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, konstrukce - lisovací nástroje

On-line prodej a kamenná prodejna kovaných prvků pro výrobu plotů, bran, mříží, nábytku, zábradlí. Zastupujeme značku Rikfer. Nabízíme kovářské polotovary, špice, probíjené a kované tyče, kliky, klepadla, zvony, svícny. Provádíme zámečnické práce. Realizace občanských, bytových a průmyslových staveb.