Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Kovovýroba. Práce: -zámečnické -svářečské (nerez, ocel) -soustružení -frézování -konstrukce -výroba vrat, plotů, schodišť.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Strojírenská výroba: - obrábění kovů a nekovů. Výroba součástí automobilů: - součásti brzdných systémů.

Výroba: - cnc obrábění, - lisování a vstřikování plastů, - výroba textilních komponentů, - elektroerozivní obrábění.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - ocelové konstrukce - ocelová schodiště - kovové zábradlí - vjezdová vrata. Kovovýroba na zakázku.

Lakování: -profily plastových oken (plastová okna a dveře) -profily hliníkových oken (hliníková okna a dveře) -pro výrobce plastových a hliníkových oken a dveří. Lakování těchto materiálů: -PVC, PMDA, ABS, POLYKARBONÁTY, AUTOPLASTY, LAMINÁTY -SKLO, TABULOVÉ SKLO -ŽELEZNÉ KOVY, HLINÍK, POZINK, NEREZ -MDF a HDF desky -DŘEVO. Povrchové ...

Povrchová úprava kovů - žárovým zinkováním. Vývoj, výroba a prodej: - motorových dopravních prostředků. Výroba plastů .

Veškeré kovářské práce. Umělecko-kovářské práce. Práce na zakázku-dle přání: -ploty -vrata -ozdobné mříže -svícny -vybavení ke krbům -kování dveří-kliky, panty -kostelní kříže na věže -brány k historickým objektům. Klasická stará kovářská práce.

Výroba: -platiny, platina do pletacích strojů, stroje -střižné, stříhací nástroje pro stříhací lisy (razníky) -vystřihování (lisování) dílů z plechu a z kovové (železné) pásky do tloušťky 3mm. Kovovýroba, zámečnické práce.

Vybavení pro lakovny. Povrchová úprava kovů.

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.

Montáž, prodej: -plastová okna-systém VEKA. Výroba: -nástroje. Práce: -povrchová úprava kovů-galvanizace -tváření kovů.

Dodávka, montáž: -bezpečnostní zámek BAS -termostaty pro chladírenskou techniku. Práce: -galvanické pokovení -CNC obrábění (soustružení, frézování) -lisování -povrchové úpravy -kompresorová technika.

Zajištění projektu, výroba, dodávky, montáž: -ocelové konstrukce včetně obvodových a střešních plášťů jak nezateplených, tak i zateplených (sendviče, fasádní systémy). Svářečské práce provádíme vlastními pracovníky s úřední svářečskou zkouškou.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Práce: -topenářské -zámečnické.

Zámečnické práce, práce s plechy.

Výroba, oravy: - automobilové nástavby - zámečnické práce - kusová i sériová výroba.

Výroba: -výměníky do parních a horkovodních vytápěcích jednotek -výměníky teplovodní -výměníky teplovzdušné ke krbovým vložkám. - příslušenství Zámečnická výroba: - dělení materiálu -řezání plazmou. - svářečské práce.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.