Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Zámečnictví. Řemeslo: - zámečník, zámečnické práce. Dodávka, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - brány, vrata, mříže, zábradlí. Kovovýroba, kovoobrábění Svářečské práce. Sídlo firmy: - Ludvíka Podéště 1856/38, Ostrava - Poruba.

Služby: - zámečnictví - topenářství - vodoinstalace

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Laserové řezání technických tkanin, dřeva, pěnových materiálů a plastů.

Práce: - leštění forem - povrchová úprava kovů.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Řemeslo: -klempíř -pokrývač -zámečník. Prodej: -střešní krytina.

Strojní zámečnictví, výroba: -zámky -kování.

Voda-topení-plyn. Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - zámečník.

Kovovýroba, řezání, frézování, vrtání, broušení, 3D měření.

Zámečnictví-výroba: -zábradlí,schody,schodiště,žebříky, lávky,přístřešky,vrata,branky. Kovoobrábění: -soustružení,frézování,broušení, vrtání. Práce: -stříhání,řezání,ohýbání,svařování. Výroba,prodej kolová mikrorypadla ORTAS MR-K11,MR-K14: -dodávky náhradních dílů,ND** -záruční a pozáruční opravy -servisní ...

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.

Firma se zabývá: -Kovovýroba a svářečské práce -Zámečnictví -Kované ploty -Mříže -Zábradlí schodišťové a balkonové -Posuvné brány, branky.

Výroba, vývoj, konstrukce, servis, prodej: - jednoúčelové stroje, nástroje, zařízení - univerzální stroj k obrábění kamene: - pro frézování, broušení, leštění, opracování a vrtání desek, vodorovné vyřezávání apod. - otáčky vřetene 350 - 2.500 Práce: - stavebně a strojně zámečnické - kovoobrábění Výroba a prodej: - garážová ...

Prodej, maloobchod, montáž: - příslušenství a doplňky na osobní automobily - přívěsné vozíky - tažná zařízení - nápravy - náhradní díly. Zámečnické práce. Sídlo: - Na Skotnici 18/25, Ostrava - Koblov .

Studařství: -čištění a rekonstrukce studní -zhotovování nových studní -prohlubování již hotových studní Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické -zemní práce minibagrem Bobcat

Provádíme: - výbrusy, opravy hlav motorů - broušení klikových hřídelí - zámečnictví - kovoobráběčství.

Umělecké kovářství. Služby: -umělecko řemeslné zpracování kovů -plastiky -kované objekty a doplňky -výtvarné návrhy Práce: -v oboru uměleckého kovářství a kovotepectví -brány, mříže, zábradlí, reliéfy, zbraně -interiérové doplňky -slohové práce pro památkové objekty.

Stavebně zámečnická výroba vč. návrhu konstrukce, montáže, opravy, rekonstrukce: -ocelové konstrukce, svařence -kovová: -okna -dveře -výklady, výkladce, portály -garážová vrata i zateplená -ploty a oplocení -atypické zámečnické výrobky -mříže: -ozdobné, bezpečnostní -atypické -otevírané mřížové dveře ...

Poradenství v oboru: -slévárenská technologie. Výroba: -modely, odlitky a navazující opracování stejně tak jako profesionální zpracování předaných objednávek.

Práce: -zámečnické, výroba, prodej automatických posuvných bran Prodej: -spojovací materiál hřebíky, metrické šrouby -svorníky -elektrody -ségrovky a jiné -vrtáky -spojovací techniky MUNGO

Provádění PVD povlakování nástrojů pro obrábění, lisování a stříhání.

Obchod s chemií pro energetiku a průmysl. Chemické výrobky: -odmašťovadla -pasivační přípravky -odstraňovače vodního kamene -odrezovače -odlakovače -kapaliny pro čištění (odmašťování) kovových dílů -roztoky pro vytěsňování vlhkosti. Další služby pro energetiku a průmysl: -čištění energetických zařízení pod napětím do 1000V ...

Stavební klempířské práce. Kovovýroba.

Práce: -instalace elektro, elektroinstalace: -technologický silnoproud -regulace, měřící a řídící systémy -slaboproud -zámečnictví, zámečnické, zámečník. Kovovýroba: -obrábění kovů, kovoobrábění -lisování, sváření.