Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Provádíme veškeré zámečnické práce.Výroba bran, branek, vrat, ozdobných mříží, klasické i točité schodiště, oplocení pozemků, výroba a montáž ocelových konstrukcí.Atypické sádrokartonové konstrukce.

Práce: - řezání laserem - řezání vodním paprskem.

Elektromontáže. Práce: -revize elektrických zařízení, hromosvodu VN, NN. -opravy, revize veřejného osvětlení. Práce: -zemní, výkopové. -bourací. Zámečnictví. Autodoprava. Práce: -montážní plošinou MP 13. -jeřábnické AD 080. Další provozovna: Zbraslavice, tel: 606 906 809

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Stavební firma: - truhlářství - zámečnictví - elektro - tesařství - malířství, natěračství - montáž sádrokartónových konstrukcí - montáž plovoucích podlah - provádění dlažeb.

Služby: - zámečnictví - vodoinstalační práce

Práce: - zámečnické - elektrikářské - instalatérské.

Práce zámečnické: - výroba zámků, kování.

Zámečnictví. Výroba: - zámky - kování.

Výroba: - kovové součástky pro stolaře - nerez - hliník - polykarbonát - brány - schodiště - ploty - polykarbonátové stříšky - zatěsnění vchodů - svařování.

Kovovýroba: -drobných strojů a zařízení -kovovýroba -zámečnické práce -zábradlí, točité schodiště... Servis a výroba: -ND lyžařských vleků včetně zápletu ocelových lan.

Umělecký kovář. Kovářství. Práce: - kovářské - kování na zakázku.

Broušení a prodej: -nožířské výrobky: -nože,nůžky,dláta -strojky na maso -brusle -hoblovací nože -pily(okružní,pásové,ruční na kov) -řetězy motorové pily -frézy na dřevo -DS,HSS,HM.

Výroba, montáž, servis: -zplynovací kotel na dřevo a uhlí -náhradní díly -ústřední vytápění -zařízení pro odstranění kouřivosti kotlů na tuhá paliva při zatápění a přikládání -topné vložky ohřívače vody -topné vložky protiproudých výměníků z materiálu dle přání zákazníka (ocel, měď*, železo) -ocelové konstrukce vrat, zábradlí, ...

Výroba: -kovovýroba a zámečnictví -velkosériová i malosériová produkce -CNC i klasická technologie -možnost zajištění povrchových úprav -možnost zajištění tepelného zpracování -obrábění oceli, barevných kovů a plastů -vlastní autodoprava. ISO 9001:2000

Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Kovářství. Kovářské práce. Výroba a montáž: - kované ploty - pojezdové brány, mříže a nerezové zábradlí. Stavebně zámečnické práce.

Obrábění: - dřevo - kovy - plasty.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelová schodiště atypická, točitá, pásnicová a další. Zábradlí včetně nerezových. Ploty a brány. Ocelové dveře, vrata a další stavebně zámečnické výrobky. -ocelové konstrukce atypické -pokrývání střech a opláštění tvarovaným plechem -základní lopaty a náhradní břity k zemním strojům UNC* -lopata k ...

Výroba kovových konstrukcí, kovové konstrukce, kotlů, kotle, tělesa a kontejnery. Výroba kovové spotřební zboží, výroba stroje a zařízení pro využití mechanické energie, výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví . Velkoobchod zámečnictví.

Slabě kyselé nebo alkalické zinkování s následnými dodatečnými úpravami -tenká pasivace bez obsahu Cr6+ Zn+ -tenká pasivace + anorganické utěsnění -Zn+ tlustá pasivace + organické utěsnění -Zn+ tlustá pasivace (bez Cr6+ náhrada žlutých chromátů)Zn/Co (0, 2-1%) + černý chromát Zn/Ni (10-15%) + -transparentní pasivace (bez ...

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.