Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kovoobrábění: - velko i malo sériová výroba přesných i méně přesných kovových i plastových dílů. Možnost zajištění zinkování, kalení výrobku v externí firmě. Nabízíme: -CNC soustružení -Vrtání. Výroba komponent do zastřešení bazénů konkrétně se jedná o frézování montážních děr do dlouhých profilů.

Zámečnictví. Zakázková výroba: -dopravníky, dopravní systémy -schodišťové komplety a bezpečnostní madla -krycí a dekorativní stavební prvky -venkovní a vnitřní orientační systémy (směrovky, orientační tabule, firemní štíty, vývěsní skříňky) -užitkové prvky (pracovní stoly, police, rámy, atypické dřezy, digestoře, ...

Mateřská společnost skupiny podniků převážně strojírenského, slévárenského charakteru. Hlavní obory podnikání: -příslušenství a komponenty osobních a nákladních automobilů -tlakové odlitky ze slitin hliníku a zinku -odlitky ze šedé a tvárné litiny -speciální obráběcí stroje -montážní zařízení -formy pro vstřikování ...

Práce: -povrchová úprava kovů. -galvanická úprava kovů.

Služby: -soustružení -frézování -broušení -honování -dělení materiálu -lisování -ohraňování -svařování -pálení plazmou -povrchové úpravy stříkáním, komaxitem, zinkováním -montáže. Výroba: -vývěvy pro dojící zařízení -vodní čerpadla -válcové šrotovníky -fekální vozidla -zámečnické výrobky -výroba ...

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Mikroelektronika. Zámečnické práce. Mikrobiologické diagnostické zdravotnické výrobky. Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování a cestovní kancelář.

Služby: -stavební práce -zámečnické práce -jeřábnické práce -práce s vysokozdvižnou plošinou -odvoz suti - kontejnerová doprava -výstavba chladíren, mrazíren -průmyslová výstavba -doprava.

Kovoobraběčství, kovobroušení Broušením na zakázku Maloseriová výroba broušených dílů Broušení na plocho a nakulato Lisováním.

Výroba: -na zakázku: -dřevěné obložení -drobné dřevěné výrobky. Práce: -stolař -truhlář. Kovovýroba: -zakázka: -kovové výrobky.

Broušení: - klikové hřídele - broušení nakulato.

Výroba: - klíče. Broušení: - nože - nůžky.

Výroba, kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické, frézařské - CNC klempířské ohýbací stroje - ohýbání plechu.

Služby: -vložkování komínů -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví, zámečník -kovovýroba.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - kování - klíče - zámky.

Zámečnictví, sádrokarton, pojezdová vrata, zateplení budov, pergoly, pokrývačství, stájové technologie, vodoinstalace.

Umělecké kovářství a zámečnictví, umělecká tvorba, kovářské práce. Kovovýroba, výroba, montáže, prodej: -kované, nekované, nerezové kovové výrobky: -zábradlí, brány, mříže, štíty, držáky, vrata, dveře, panty, kliky, závory, reklamy, ... -bytové doplňky-stoly, židle, lavičky, postele, lustry, lampy, konzoly, věšáky, ...

Kovářství, kovářské práce, kovovýroba. Kování umělecké. Ostření nářadí, podkovářství. Brány, ploty, mříže.

Práce: -zámečnické -svařování. Výroba: -ocelové konstrukce -ocelová schodiště -vřetenová -točitá -vnitřní interiéry -vrata -ploty -regály -výrobky z nerezu. Reklamy: -světelné -kovové.

Práce: -zámečnické, zámečnictví. Kovovýroba z plechu: -vysekávací centrum: -ohýbání plechu do rozměru 30x30 cm -svařování hliníku, nerezu. Výroba: -součástek a celků z plechu. Především na zhotovení prototypů s maloseriovou výrobou. Návrh, technologie, výroba.

Nabízíme: -kompletní služby i jednotlivé operace v oblasti obrábění ocelí i lehkých kovů -frézování, 3D frézování na CNC frézce a elektroerozivní obrábění -nástroje, formy běžných velikostí s vnějším rozměrem matrice cca 800 x 600 mm, ale po konzultaci i větší -výroba kvalitních, složitých a přesných nástrojů -prototypová a malosériovou ...

Výroba, prodej: - zemědělská technika (návěsy, valníky, nosiče kontejnerů, přepravníky zvířat, kontejnery). Kovovýroba: - korby, bočnice a nástavky na vozy TATRA a LIAZ - stavební, dopravní a ocelové konstrukce, zábradlí. CNC obrábění. Svařování. Povrchové úpravy kovů. Soustružení. Frézování.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - mříže - brány kované - zábradlí, ploty - restaurátorské práce - puškařství - damaškové hlavně pro lovecké zbraně - chladné zbraně z damaškové oceli.