Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

Kovovýroba. obrábění kovů - specializace na obrábění legovaných a nástrojových ocelí, - obrábění kalených materiálů, - vysokorychlostní obrábění neželezných kovů, - soustružení, frézování, broušení, - obrábění na CNC.

Sortiment spojovacího materiálu (napínače, šrouby a matice s okem, upínací páky, třmeny, lanové svorky, karabiny, řetězové spojky, pojistné čepy). Provádíme zakázkovou výrobu - CNC soustružení, válcování závitů, lisování, frézování

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zakázková výroba: - zámečnické výrobky - nerezové skříně.

Zámečnické práce: -plazmové řezání. -stříhání plechů. -dělení materiálů. -ohraňování. Výroba: -výtahové díly. Práce: -svařování v ochranné atmosféře, TIG, MIG -svařování nerezu, hliníku -bodové sváření plechů.

VODO-TOPO-ZÁMEČNICTVÍ. Práce: -VODOinstalatérské, rozvody vody: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního a podlahového vytápení, kotelen -zámečnické.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - reklamní a dárkové předměty ze skla: - plakety, globusy, kostky, koule, pyramidy - skleničky, skleněné bloky PRÁCE: - broušení a pískování (sklo)

Kovoobrábění. Zakázková výroba strojních součástek.

Všeobecná strojírenská výroba.

Výroba: - sportovní potřeby - ohýbání trubek -ochranné rámy na terénní a užitková vozidla z leštěného nerezu - stavba strojů na zakázku - svařování nerezu - výrobky z nerezu.

Prodej, dodávka, montáž: -mechanické a elektronické zabezpečení objektů a bytů -EZS* kamerové systémy -CCTV docházkové systémy -bezpečnostní dveře, nůžkové mříže -centrální zamykání s omezením vstupu -bezpečnostní kování, folie -plastová okna, eurookna -interiérové dveře. Služby: -otevírání bytů, aut, trezorů -zhotovování ...

Zámečnictví, kovovýroba: -ozdobné plotové díly -vrata -mříže.

Kovovýroba, kovoobrábění: - CNC soustružení - CNC vyvrtávání - CNC frézování. Výroba: - ocelové konstrukce na zakázku. Prodej: - stavební materiál - ekopaliva (brikety, pelety).

Kovovýroba. - obrábění kovů Modelářství. - modely, formy

Stavební zámečnictví Výroba a montáž: -ocelové konstrukce

Firma se zabývá: STAVEBNÍ ČINNOST -Projekty -Zednické práce -Obkladačské práce -Malířské a lakýrnické práce -Instalatérské práce -Topenářské práce -Zámečnické práce ELEKTRO -Rozvody elektro slaboproud/silnoproud -Revize elektro -Elektronické zabezpečovací systémy -Domácí dorozumívací systémy -Projekty -Datové ...

Práce: -truhlářské -zámečnické.

Přesná strojírenská výroba. Speciální stroje a zařízení. Lisovací a tvářecí nástroje. Konstrukce, výroba a montáž: -strojů (dle přání zákazníka) -zařízení (dle přání zákazníka). Technická příprava výroby: -konstrukční podklady a programy pro CNC* stroje. Obrábění: -opracování prostorových tvarů -frézování -vrtání ...

Nabídka služeb: - soustružení, broušení, frézování, vrtání, lisování, svařování Zámečnické práce: - mříže, vrata, vrátka, ploty, reklamní konstrukce

Zámečnictví: -zámečnické práce -sváření