Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Obráběcí CNC centrum. Specializujeme se na prototypovou a kusovou výrobu případně menší série. Provozovna: Malodoubská 464 460 08 Liberec 8

Všeobecné strojírenské činnosti Silniční nákladní doprava

Kurzy, školení: - svářečské. Svářečské práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Zednictví.

Činnost: -svářečská -potrubářská -zámečnická a stavebni cinnost.

Kovářství, podkovářsví. Zámečnictví, nástrojářství.

Práce, služby: - oprava a údržba v budovách - elektro, elektrikář - zámečnictví - zámečnické, malířské, natěračské práce - malířství, malování, tapetování - podlahářské práce - nátěry - nastřelovací práce.

Výroba: -sklopná lůžka -vestavěné skříně na míru. Práce: -kovářské -zámečnické -svářečské.

Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Autoservis. Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Práce: - zámečnictví - kovářství.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, montáž, demontáž: - okrasné ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce, schodiště (rovné, točité) - vrata, zábradlí, plošiny - stavební zámečnické výrobky - ocelové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické. Prodej, montáž: - polykarbonát LEXAN.

Výroba: - dřevěné obaly - palety - rakve. Zámečnické a kovářských prací. Oprava: - zemědělská technika - nákladní automobily.

Služby, práce: -technologie povlakování metodami PVD a PACVD: -vývoj, konstrukce a přesná výroba vakuových zařízení -zakázkové povlakování -vývoj nových technologií povlakování -měření vlastností tenkých vrstev.

Služby: - autodoprava mezinárodní, vnitrostátní, - zemní práce, - zámečnictví.

Kovovýroba, výroba: - dílce - střižní nástroje - jednoduché vstřikovací formy na plast Reference: - Benteler - Pekm Knobloch

Zámečnictví. Nástrojářství. Obráběčství.

Tváření plechů lisováním. Technologie plošného tváření. Nabídka řešení od vývoje technologie a konstrukce až po dodávky odzkoušených nástrojů.

Komplexní servis Praha v oborech: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - opravy kotlů. Běžné opravy a havárie. Rekonstrukce a opravy všech rozvodů. Nonstop dispečink - bezplatná linka.

Služby: - kovoobrábění - broušení -na kulato -na plocho -otvory -nářadí.

Výroba ocelových komponentů pro betonové pumpy, součástí zemědělských strojů a různých ocelových dílů užitých v železniční dopravě. KOVOVÝROBA: - svařování - obrábění - soustružení - řezání - pálení - svařování ocelových konstrukcí a jejich obrábění.