Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Zámečnictví. Malířství, natěračství.

Zámečnictví: -otevírání automobilů a bytů.

Zakázkové zámečnictví. Práce s nerezovým materiálem: -schodišťová zábradlí -vrata,brány,oplocení -branky -ozdobné mříže,pergoly -stavební konstrukce -schodiště.

Řemeslo: -zámečník. Výroba: -kovové konstrukce -ploty, zábradlí i schodiště -sušáky -posuvné brány a vrata.

Řemeslo: -zámečník -autoopravna.

Kovovýroba. Výroba: -řezné nástroje -obráběcí nože -vrtáky -frézy s výměnnými destičkami a licí formy.

Výroba, projekce, montáž, servis, poradenství: - větrání s rekuperací tepla pro halové objekty - rekuperační jednotky CNC ZPRACOVÁNÍ PLECHŮ děrováním, ohýbáním a svařováním. Regulace průtoků odpadních vod a příslušenství. Zařízení pro regulaci odpadních vod. Laserové řezání. Zpracování nerezových plechů a profilů. CertifikátDIN EN ISO ...

Kovovýroba. Svařování ocelových konstrukcí.

Montáže ocelových konstrukcí - Zámečnictví

Práce: -pokrývačské -klempířské -zámečnické. Výroba, prodej: -plechové garáže-přístěnky-vrata -bezpečnostní pancéřové dveře -mříže i skládací -skříňky: -na plynoměry -na elektroměry -výklady-mosaz-antikorozní -točité schody. Výroba, montáž: -vzduchotechnika -uzamykatelné parkovací zábrany. Servis: -klíče, zámky, ...

Autodílna. Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Práce: -zámečník.

Stavební zámečnictví. Výroba: - gastro zařízení z nerezu ( stoly, dřezy, police ). Dodávka a servis: - gastro zařízení pro potravinářský provoz ( výrobny, řeznictví ) - nářezové stroje. Vodoinstalační práce: - opravy - instalace - dodávka - vodoinstalační materiál. Topenářské práce: - opravy - instalace - dodávka - ...

Opravy,servis,údržba: -lokomotivy -motorové vozy -vagóny Výroba a opravy: -silniční motorová vozidla a jejich částí (autobusy) Zámečnictví. Kovoobráběčství. Demontáž kolejových vozidel. Zprostředkování služeb.

Řemeslo: -zámečník -strojní zámečnictví.

Výroba, zpracování, prodej: - plechy a pásy pro elektrotechniku, dynamo plechy, plechy na rotory a statory (motory, motorové) - podélné dělení - lisování - paketace.

Výroba: -zámečnická -kovoobráběcí činnosti. Stavba: -ocelové konstrukce -zásobníky.

Řemesla: - truhlářství - kovoobráběčství - zámečnictví - opravy silničních vozidel.

Prodej: - plynové kotle - radiátory - vodovodní baterie. Kovovýroba.

Výroba, kovovýroba, prodej: - nerezové výrobky - výtahové šachty - zábradlí - vrata, mříže, schodiště. Zámečnictví, zámečnická výroba. Řemeslnické práce: - zámečnické práce.

Práce, řemeslo: - zámečnické - kovoobráběčské.

Provozovna: - Bynina 186, 757 01 Valašské Meziříčí. Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce.

Výroba: - indukční ohřevy - jednoúčelové stroje - nástroje, nářadí. Služby: - indukční povrchové kalení - pájení indukční metodou - tváření za studena i za tepla - kovoobrábění strojních součástí.

Zámečnictví, kovovýroba. -ocelové konstrukce -ocelové bezpečnostní mříže -dílenské vybavení -schodiště -zábradlí -oplocení -markýzy a přístřešky -kancelářské prosklené příčky -interiérové doplňky -výrobky z nerezové oceli.

Prodej práškových barev DuPont. Prášková lakovna. Chemická odlakovna. Tryskací box. Broušení. Montáže. Kovovýroba. Autodoprava. Poradenství pro povrchové úpravy. Vedení účetnictví.