Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba: -kovové nerezové opletové hadice, vlnovce, kompenzátory z nerezových trubek. Odbyt jak v České republice, tak hlavně v zahraničí (SRN*, Rakousko). Je kladen důraz na výbornou kvalitu výrobků, přijatelné ceny, flexibilitu a rychlost dodání zboží. Jsme schopni dodat zboží až na místo určení, rychle a pružně reagujeme na objednávky ...

Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Velkoobchod.

Firma se zabývá strojním obráběním kovů a litiny. Obrábění zajišťujeme na konvenčních strojích, CNC* řízeném soustruhu MAZAK SQT 250 a frézovacím centru MAZAK N 510 C (4 osy). Dále také provádíme dělení materiálů pásovou pilou na kov* CNC MOD 46.32.

Projekce, výroba, montáž, servis. Vzduchotechnika, klimatizace: -projekce -kompletní výroba a montáž vč.ALP* potrubí -měření a regulace -klimatizace a chlazení -smluvní servis a opravy -revize požárních klapek -tepelné, zvukové a protipožární izolace. Zámečnická a zakázková výroba: -výroba jednotlivých, speciálních i ...

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Nástrojářství. Výroba: -řezné nástroje -nástrojové systémy.

Výroba, montáž: - betonářská ocel - zámečnické výrobky - vrtání a osazování kotvících trnů - konstrukce mostů - monolitické stavby - chladící věže - tunely - piloty - podchody.

Nástrojárna, brusírna. Prodej, maloobchod, e-shop: - ruční elektrické nářadí - dřevoobráběcí nástroje - pilové pásy, okružní pily - pilové pásy a pásové pily na kov - brusivo.

Kovovýroba. Výroba: -zásobníky -vzduchotechnická zařízení -ocelové konstrukce. Povrchové úpravy.

provádíme: - Broušení nakulato a naplocho - Drátové řezání - Veškeré konvenční obrábění - Zámečnické práce - Sváření nerezu - Výroba nástrojů - CNC frézování, broušení, soustružení

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Truhlářství.

Zajišťujeme služby ve strojírenské oblasti, kontrolu a opracováni pryžových výrobků: - dodávky výrobků pro automobilový průmysl - obrábění součástí včetně dokončování - výrobky z nerezu - výroba speciálních jednoúčelových strojů a zařízení - opracování a kontrola plastových a pryžových výrobků - drobné kompletační práce - výroba na ...

Práce: -obrábění na NC strojích -kovoobráběčské práce.

Kovovýroba: -sériová i zakázková mříže, vrata. Práce: -soustružení -obrábění -frézování.

Povrchové úpravy dřevěnných a kovových konstrukcí: -lakýrnické práce -natěračské práce -lazurování dřeva -ochrana dřeva -protipožární nátěry dřeva -žárové zinkování kovů -komaxitování kovů.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky.

Dělení materiálu: -tvarové dělení materiálu oxypropanovým plamenem -pálení dílů -pálení drážek a otvorů.

Klempířství. Zámečnictví. Provozovna: -Domažlice, Cihlářská 548 tel.379720085

Konstrukční kancelář nabízí tyto produkty: - svařovací přípravky - kontrolní přípravky - robotizovaná pracoviště pro automobilový průmysl - lisovací nástroje - obráběcí přípravky - manipulační zařízení.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, dodávka, montáž: - ocelové konstrukce.

Nerezová výroba - gastronomické vybavení Výroba - zábradlí - nerez Zámečnické práce

Výroba - pojezdová a nesná vrata - brány Výroba - kované ploty - zábradlí - schodiště Zámečnictví

Zakázková výroba - strojní díly Kovovýroba

Tesařské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Izolační práce Sádrokartonářské práce Výstavba - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - bytové domy Rekonstrukce - bytová jádra Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce