Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Řemeslnické práce: -kovoobrábění, kovoobráběčské (obrábění kovů, obráběčské) -soustružnické, soustružení -frézařské, frézování. Sídlo: - Ostrava, Českobratrská 19.

Výroba - nerezové bazény Výroba - ocelové konstrukce Broušení - potrubí Svářečské práce Řezání - materiály do šírky 400mm Výroba z oceli a nerezu - zámečnické práce

Provádění, dodávka: -povrchové ochrany úpravy materiály: -tryskání otryskání pískování ocelových konstrukcí, zámečnických výrobků a mobilní dopravní techniky od rzi, nečistot a starých nátěrů -plynová metalizace šopování zinkem nebo hliníkem -nátěry, nástřiky vysokotlakým zařízením - odstíny RAL, nízké ceny vysoká ...

Kovovýroba MH - KOVO, s.r.o. se zabývá výrobou a montáží ocelových konstrukcí jak stavebních tak technologických, zámečnickými i svářečskými pracemi. Mezi naše další aktivity patří jeřábnické práce a práce montážní plošinou. Sídlo naší společnosti najdete v obci Cerekvice nad Bystřicí, okres Jičín. Kovovýroba, výroba, montáž: - stavební ...

LasSteel s.r.o. poskytuje služby v oblasti zpracování plechu pomocí CNC laseru a následného CNC ohraňování: - komplexní výroba, dodání výrobků - svařování - zámečnické práce - povrchové úpravy

Zemní a výkopové práce minirypadlem. Řezání živičných betonových povrchů.

Firma Kovotlačitelství Hönig s.r.o. se zabývá mechanickým a poloautomatickým kovotlačením, kovotlačení na CNC stroji a povrchové úpravy, svařování dílů na svařovacím automatu, skladování a příprava materiálu.

Obrábění kovů na CNC strojích . - frézování - soustružení - vrtání -měření na 3D měřáku

Oprava, servis, montáž: - plynové sporáky Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - montáž plynových kotlů - zámečnické - klempířské.

Protikorozní ochrana a protipožární nátěry ocelových konstrukcí. Nátěry s atesty pro potraviny a pitnou vodu. Povrchová úprava: - žárové stříkání, metalizace - tryskání.

Řemeslnické práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - klempířské - lešenářské (trubkové lešení) - izolační - tepelné, hydroizolace, zvukové - tryskání kovových i nekovových zařízení - abrazivní tryskání.

Konstrukce, vývojové práce v oblasti strojírenství, nástrojařství. Oprava laserovým navařováním: - formy na plasty - sklářské formy - formy pro gumárenský průmysl - lisovací nástroje. Nástrojárna. Vývoj, výroba: - prototypy nástrojů a strojů. Práce: - kovoobrábění, obrábění kovů - leštění tvarů.

Dodávka, prodej, oprava, servis: - důlní stroje - dopravníky, důlní vozy, kolejový materiál. Výroba: - ocelové konstrukce - tryskání, pálení, frézování, svařování, žíhání, kalení.

Expert na prodej hutního materiálu za nejlepší ceny v ČR pro firmy, řemeslníky i kutily. Služby profesionální zámečnické dílny dle specifikací zákazníka za výhodné ceny.

Naše firma 1. Svět nožů je na trhu už 27 let. V obchodním domě OD Kotva se nacházíme již 19 rokem. Specializujeme se nejen na prodej, ale i na broušení nožů. U nás najdete i obranné předměty. Nabízíme Vám rychlou, spolehlivou, kvalitní i profesionální službu broušení, ostření nožů, nůžek. Kdykoliv nože donesete za 2 hodiny si je odnesete. Nože, ...

Jsme firma sídlící v obchodním domě Kotva v Praze 1 s 27 letou tradicí. Nabízíme Vám rychlou, spolehlivou, kvalitní i profesionální službu broušení, ostření nožů, nůžek. Kdykoliv nože donesete za 2 hodiny si je odnesete. Nože, nůžky nikam neposíláme, brousíme na místě. Téměř všechny druhy nožů a nůžek.

Pobočka. Žárová zinkovna Fulnek. -Žárové zinkování (mokrý způsob; vana: 3, 0 m x 1, 1 m x 1, 4 m) -Žárové zinkování (suchý způsob; vana: 12, 4 m x 1, 4 m x 2, 4 m)

Zakázková strojírenská výroba podle dodané výkresové dokumentace, inženýring. Obrábění kovů: -soustružení, frézování, broušení (nakulato, naplocho). Materiály: -uhlíková, nástrojová a nerezová ocel -slitiny hliníku (dural..), mosaz, bronz, technické plasty PA, POM. Tepelné zpracování: -kalení -cementování a kalení ...

Zakázková kovovýroba: - kovové palety Sériová výroba - kovové palety Povrchová úprava Řezání laserem

Služby: - CNC obrábění dřeva, překližky, plastů, silonu a tvrzeného kartitu - gravírování a řezání laserem Výroba, e-shop: - dekorativní dřevěné výrobky - domovní čísla - svatební oznámení - vánoční ozdoby

Služby: - povrchové úpravy kovů - žárové zinkování - sherardování - termodifuzní zinkování

Služby: - broušení - frézování - soustružení - výroba jednoúčelových strojů

Tryskání a pískování kovů. Metalizace.

Zakázková kovovýroba PDS - SERVIS KOVO, s.r.o. se zaměřuje na výrobu různých plechových dílů pro řídící a měřící techniku, dle podkladové dokumentace zákazníka. Pracujeme s moderními stroji, které umožňují kvalitní a rychlé zpracování zakázky. Sídlo naší společnosti najdete ve městě Hostivice, okres Praha - západ. Výroba, zakázková ...